Šta Kloi Kardašijan stvarno misli o najnovijem skandalu koji prati Tristana: Sve oči uprte u nju!

08.12.2021

07:04

0

Dok su još bili u vezi, njih dvoje su dobili ćerku Tru, međutim ljubav je pukla još na dan porođaja, kada ju je prvi put prevario...

Šta Kloi Kardašijan stvarno misli o najnovijem skandalu koji prati Tristana: Sve oči uprte u nju!
profimedia-0412250654 - Copyright Kloi Kardašijan, Profimedia

Svega nekoliko dana otkako se pročulo da je Tristan Tompson navodno dobio još jedno dete sa izvesnom Marali Nikols, Kloi Kardašijan je rešila da se od svega - u potpunosti skloni. Drama koja trenutno prati njenog bivšeg, s kojim je dobila ćerku Tru, uopšte je ne zanima, prenose strani mediji, niti planira da na bilo koji način u istoj učestvuje.

Tomsona, inače, Nikolsova tužila zbog deteta, odnosno troškova oko bebe, nastavlja dalje insajder za „E!News", a ujedno je i navela da su odnos imali na njegov rođendan. Kardašijanova, kažu, ignoriše i to.

- Kloi zanima samo briga oko Tru, a njih dvoje nisu zajedno još od proleća - naglašava izvor, objašnjavajući zašto je Kardašijanova zauzela ovakav stav.

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson Profimedia
 

Marali se porodila 6. decembra, potvrđeno je pomenutim medijima, ali glavni akteri i dalje ćute o svemu. Tompson je zatražio i test za utvrđivanje očinstva, jer sumnja da je dete njegovo.

Tristan Tompson Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike