Bajaga o najvećem hitu koji je Čola odbio: Nije mi nikada bilo žao...

07.12.2021

12:51

0

Momčilo Bajagić otkrio je da postoji legenda o pesmi "Kada hodaš" koju je nekada ponudio kolegi

Bajaga o najvećem hitu koji je Čola odbio: Nije mi nikada bilo žao...
Copyright Bajaga 24sedam/Katarina Mihajlović

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga otkrio je pravu istinu o spekulacijama da se Zdravko Čolić i dan danas kaje zato što je odbio pesmu "Kad hodaš".

Kako su mediji ranije pisali, Čola je pesmu odbio jer nije prepoznao hit, Bajaga je otkrio da je istina o tome potpuno drugačija.

- Nije mi nikada bilo žao, pesmu mogu i ja da otpevam. Nije Čola stvarno odbio ovu verziju pesme "Kad hodaš". Ja sam imao jednu, iskreno, slabiju verziju koju sam mu prvo ponudio i koju on nije prihvatio - ispričao je Bajaga i dodao:

Zdravko Čolić ATAImages
 

- Imao sam jednu strofu viška i mislim da mi je falila glavna tema, mi smo njemu doneli. Pozvao nas je on i Kornelije Kovač, otišli smo ja i moj kum Miša Aleksić, tada sam ja bio još u "Ribljoj čorbi" i mi smo mu doneli tada četiri stvari: "Tvoje oči", "Afriku", "Kad hodaš"... I skreno, ja nisam dobro završio tu pesmu, a sigurno je ni ja ne bih uzeo u tom izdanju, kao što nije ni Čola - iskreno je odgovorio legendarni muzičar.

On je naveo i da je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu i da se i danas kaje zbog toga.

- To je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu, Čola bi to sigurno prepoznao. A nikada mi nije žao pesme uvek možeš i ti da je otpevaš - ispričao je Bajaga u emisiji "Sceniranje".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike