Pijani mladić potegao pištolj na Harisa Džinovića: Pevač otkrio detalje incidenta koji mu je obeležio život

06.12.2021

20:14

0

Zbog svega što se nagađalo, on je odlučio da ispriča istinu

Pijani mladić potegao pištolj na Harisa Džinovića: Pevač otkrio detalje incidenta koji mu je obeležio život
Copyright Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Nije novina da pevači na nastupa dožive svakakve stvari, ali jeste stresno kada se nađete u situaciji gde strahujete za svoj život. To se desilo i Harisu Džinoviću pre nešto više od dve decenije, kada je pevao u jednom noćnom klubu u Sarajevu. Naime, na njega je pripiti mladić potegao pištolj.

Haris Džinović ATAImages/Antonio Ahel
 

Mnogo se o toj situaciji tada pisalo i pričalo, svakojake vesti su izlazile u javnost, a da bi ih zaustavio, Haris se oglasio.

- Od svega je jedino tačno da je jedan mladić, očito pripit, izvadio pištolj na mene. To se dogodilo u poznatom sarajevskom klubu "Fis", gde se okupljaju poznati sportisti i muzičari - Davorin Popović, Vahidin Musemić, Mirza Delibašić. Posle koncerta u Skenderiji, naše društvo je otišlo u taj kafić, i negde u zoru oko četiri sata izjutra, došlo je do tog incidenta. Naravno, momka su prisutni brzo urazumili, on je sklonio oružje, potom sam mu čak i otpevao jednu svoju pesmu. Kažu da je sutradan dolazio u klub da se izvini vlasnicima, tražio je i mene radi izvinjenja. Ali što se nekog proterivanja tiče, nema ni govora. Ostao sam posle toga još dva dana u Sarajevu, a potom automobilom otišao do Zagreba, a dalje avionom u Pariz. Ponavljam, u Sarajevu sam bio srdačno dočekan - ispričao je tada Džinović, koji nije želeo da nego baci ljagu na Sarajevo:

ATAImages/M.M.
 

- Strašno me je pogodilo pisanje nekih listova, čak sam stekao utisak da neko namerno želi da baci ljagu na Sarajevo, da ga predstavi kao grad u kojem čak ni jedan Haris DŽinović ne može na miru da živi. Moj boravak u Sarajevu, međutim, bio je vrlo prijatan, koliko je to u ovakvoj situaciji moguće. Sreo sam puno starih prijatelja, mnogo nepoznatih a srdačnih ljudi, podelio sam u toku jedne večeri više od 300 autograma. To dovoljno govori da onaj stari duh Sarajeva još živi - rekao je Džinović tada za list "Sabor".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike