Da pratim kako je napućila usne? Džinović prvi put o ćerkinom radu na Tik Toku: Vređa mi inteligenciju!

23.09.2021

09:58 >> 09:46

0

Autor: D. Božović

Pevač je oštro osudio trendove koje su uvele mlađe generacije, a naročito život na društvenim mrežama

Da pratim kako je napućila usne? Džinović prvi put o ćerkinom radu na Tik Toku: Vređa mi inteligenciju!
Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Ćerka Harisa i Meline Džinović, Đina Džinović postala je prava zvezda na društvenim mrežama, a njeni snimci su i te kako praćeni i komentarisani, uzor je i mnogim mladima i diktira modne trendove.

Džinović je otkrio kakvo mišljenje ima o društvenim mrežama, ali i kako mu se dopada profesija kojom mu se ćerka bavi.

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

– Za ovo novo doba ja mogu reći da je glupo. Ove mlade generacije sve drugo rade, osim ono što bi trebalo. I danas su obaveze čoveka iste kao što su bile i pre 3.000 godina, da spava, jede i radi. A ovo danas meni sve liči na zabavu, to je valjda tako kad su ti roditelji pod glavom, možeš da radiš šta hoćeš, jer ti je sve ostalo, egzistencijalno osigurano. Ne bi njima pao Tik Tok na pamet da nemaju elementarnih stvari koje čine život. Trebalo bi da ustanu ujutru u 5 sati pa da odrade smenu. Ja ovo danas ništa ne priznajem – rekao je Džinović, pa istakao da ga vređa kada se sve pravda time da su na „snazi” na nove generacije.

– Pa i ja sam bio nova generacija za nekoga, ali nisam iskakao iz šina. Bio sam u pravcu, u kolotečini. Za sve sam se izborio sam i to je bilo potpuno normalno. A sada, uzmu mobilni u ruke i on ih vaspitava. Mobilni je glavna stvar u smislu edukacije. Evo, kod mene sedi u sobi i ne izađe po ceo dan da vidi šta mi radimo. Shvatam ja da stariji ljudi i roditelji nisu interesantni, to je bilo i kod nas. Jedva smo čekali da im vidimo leđa. Međutim, ima i drugih stvari, ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti i onda ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan – ispričao je Haris za Avaz.ba, pa otkrio da li prati naslednicu na drušvenim mrežama.

Haris Džinović, Foto: A.A./ ATAImages

– Ne pratim i ne pada mi na pamet. Da ja pratim kako je napućila usne, izbacila zadnjicu i sada je to glavna priča. To ne mogu nikako, vređa mi inteligenciju – priznaje Džinović za pomenuti medij.

Podsetimo, ranije je Haris u intervjuu za 24sedam otkrio da se njegova naslednica i supruga dobro snalaze na društvenim mrežama, te da ih podržava sve dok je to u granicama pristojnosti.

Melina i Haris Džinović ATAImeges/Antonio Ahel

– Ja se ne nosim nikako, one se dobro nose. To je njihova stvar – kaže Haris kroz osmeh i nastavlja: Melina i Đina to dobro rade, znaju to da rade, Melina naročito, dete je tek krenulo u to. Voli to da radi… Šta će biti od svega toga… Samo da bude normalno, pristojno, ugodno, lepo i to je to.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti