Upecao veliku ribu! Isplivala fotografija Harisa Džinovića iz mladosti: Pozirao u kupaćem (FOTO)

26.08.2021

12:43 >> 13:07

0

Autor: D. Božović

Pevač se gotovo nikada u javnosti ne pojavljuje bez šešira, a njegova fotografija sa početka karijere je iznenadila javnost

Upecao veliku ribu! Isplivala fotografija Harisa Džinovića iz mladosti: Pozirao u kupaćem (FOTO)
Copyright Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Haris Džinović, aktivan je na muzičkoj sceni više od četiri decenije. Osim raskošnog glasa koji poseduje, on je i te kako prepoznatljiv zbog svog imidža i šešira bez kojeg se nikada ne pojavljuje u javnosti.

Društvene mreže su arhiva zaboravljenih fotorafija brojnih poznatih ličnosti, a  jedna slika iz Džinovićeve mladosti je izazvala veliku pažnju javnosti.

Na pomenutoj fotografiji, Haris ne nosi šešir, a ono što je još više zaintrigiralo korisnike društvenih mreža jeste što je folker pozirao u kupaćim gađama narandžaste boje i sa ribom koju je upecao.

Podsetimo, pevač je nedavno u intervjuu za 24sedam progovorio o svojim počecima i onome čime se bavio pre nego što je postao poznati pevač.

Haris Džinović, Foto: A.A./ ATAImages

– Nije to odredilo da se prepustim muzici, bavio sam se raznim poslovima. Radio sam čišćenja, polaganje telefonskih kablova, kopao sam kanale, svašta sam radio u životu da bih zaradio. Prodavao sam novogodišnje čestitke, to je bilo vrlo zanimljivo. Mesec dana pred Novu godinu je bio lom! Kupovao sam ih u Italiji i prepodavao. Bilo je tu lepih para, skupljao sam ih za skijanje, pa onda opet svirao, zaradio pa odlazio na more. Ali talenat je presudio da se fokusiram na muziku. Bilo je komentara da bi trebalo da se posvetim tom pozivu, mada sam ja tada više voleo fudbal, što me je par godina odvlačilo od muzike, ali sam se ipak vratio njoj jer nisam bio dovoljno talentovan da bih postao uspešan fudbaler. Postati prvoligaški fudbaler u to vreme nije bilo jednostavno, a ja nisam imao sve potrebne resurse. Nisam bio predodređen za to. Vratio sam se onome što mi je i lakše i veći mi je merak, a što mi je donosilo sigurniju budućnost i veću zaradu. Samim tim ulaganjem su se otvarala jedna po jedna vrata do zvezde, do popularnog pevača – rekao je Džinović ranije za naš portal.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike