Kluni otkrio zašto do pre nekoliko godina nije želeo da osnuje porodicu: Govorio sam da se nikada neću ženiti i imati decu!

18.11.2020

12:09 >> 12:19

0

Autor: N. Lisinac

Dugo je važio za najpoželjnijeg muškarca, a onda se skrasio pored lepe advokatice

Kluni otkrio zašto do pre nekoliko godina nije želeo da osnuje porodicu: Govorio sam da se nikada neću ženiti i imati decu!
Copyright Glumac Džordž Kluni Foto: Profimedia

Holivudski glumac Džordž Kluni je decenijama unazad važio za najpoželjnijeg neženju, međutim, 2014. godine se napokon skrasio i sada već 6 godina uživa u ljubavi sa advokaticom Amal Kluni sa kojim je pre tri godine dobio i blizance Elu i Aleksa.

No, miljenik mnogih žena je sada otvorio svoju dušu u intervju koji je dao za prestižni magazin “GQ” i otkrio zašto više od 30 godina nije želeo da osnuje porodicu i ostvari se kao otac.

– 36 godina sam živeo kao tip koji bi, kada bi neko dete zaplakalo. pomišljao “zaje*ava li me neko”. A sada sam čovek koji ima decu, razumete? Govorio sam da se nikada neću ženiti, imati decu, da imam sjajne prijatelje i posao, da mi je život ispunjen i da mi dobro ide. Ali nisam znao koliko mi je bio nepotpun sve dok nisam upoznao Amal. Onda se sve promenilo – započeo je on.

Džordž Kluni/Profimedia

Tek kada se ostvario u najlepšoj životnoj ulozi, Kluni je shvatio koliko je zaista bio prazan.

– I shvatio koliku sam prazninu oko sebe imao. Nikad pre nisam bio u poziciji da mi je nečiji život beskrajno važniji od moga. A onda se sve zaustavi zbog dve osobe koje su malene i koje treba nahraniti – priznao je Kluni.

Pročitajte još:

Džordž Kluni objasnio zbog čega je pre nekoliko godina najbližim prijateljima poklonio po milion dolara

Džordž Kluni iskreno o problemima u Holivudu

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: GQ

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike