Kum Džeja Ramadanovskog, posle jednogodišnjeg pomena pevaču: „Uvek je on bio u pravu" (FOTO/VIDEO)

04.12.2021

18:06

0

Klavijaturista, blizak prijatelj i saradnik kaže da mu je svaki savet ostao urezan u sećanje

Kum Džeja Ramadanovskog, posle jednogodišnjeg pomena pevaču: „Uvek je on bio u pravu" (FOTO/VIDEO)
Zoran Jagodić Rule ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danas je, 4. decembra, na Novom groblju održan jednogodišnji pomen Džeju Ramadanovskom. Među brojnim prijateljima pokojnog pevača, tu je bio i kum Zoran Jagodić Rule, koji nije skrivao kolika je tuga ostala za njim. 

Takođe, otkrio je da i te kako vidi Džeja u njegovoj ćerki Mariji, koja polako ali sigurno kreće očevim stopama. Prema Ruletovim rečima, ako bude i samo pola kao poznati tata, biće super. 

- Već godinu dana bez Džeja... Ali, on je tu, sa nama, uvek prisutan. Došli su svi za njega danas, prijatelji sa Dorćola i sa strane, da ispoštuju ovaj običaj. Veliki gubitak, zaista. Ja sam sa njim proveo četvrt veka i nedostaje mi da se čujemo, da pričamo, da se dogovaramo... Neki savet da mi da. U principu, šta god da je rekao, uvek je bio u pravu, iskusan je bio, mnogo je toga prošao, ta ulica... To je veliki fakultet - počeo je Rule u razgovoru s okupljenim medijima, među kojima je bila i ekipa 24sedam

ATAImages/Antonio Ahel
 

Saveti

Često ga je, nastavlja, savetovao na polju posla. 

- Da sad ne idem na šalu, ali davao mi je mnogo saveta. U vezi posla najviše, mada sada je ova situacija kakva jeste i on je zakačio prvi period korone i ne znam kako bi se snašli u ovoj situaciji, niko nije to očekivao. Ipak je on navikao da svaki vikend, kao i mi svi, da se družimo sa publikom - priča, pa otkriva koliko mu Džej nedostaje. 

Cara Dušana je njegova!

- Fali nam stalno, naravno. Uvek je cela ekipa na okupu u kafiću i sad ćemo sesti u njegovu čast. Sedimo, pričamo doživljaje, smejemo se, a on je, naravno, tu sa nama prekoputa na zidu i stalno je sa nama, pa malo i sa njim pričamo. Ulica Cara Dušana je bilo njegovo mesto, odatle smo uvek kretali, pili kafu pred put - kaže kum, pa priznaje i danas umeju da zaplaču za njim. 

- I dalje ima suza, ima emocije... Ali on je bio takav, kad god bi neko zaplakao, ne bi to voleo. Bio je veseo, sve je okretao na šalu, uvek je mogao da zaigra i nasmeje sve. 

Marija

Mlađa ćerka pokojnog Ramadanovskog već je snimila nekoliko pesama i polako, ali sigurno kreće očevim stopama. 

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Marija radi to poslednjih par meseci. Uradila je par nekih pesama. Prošlo je godinu dana, pa će biti nešto novo i oko toga, krenula je da peva. Ima u Mariji Džeja, ali neka bude i pola tate i biće super - zaključuje on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike