Mina Kostić skrhana bolom na pomenu Džeju: Knedla mi je u grlu kad pevam njegove pesme! Evo šta je rekla o njegovoj ćerki

04.12.2021

14:11

0

Pevačica je sa Marijom u bliskom kontaktu, te je otkrila šta ona priprema

Mina Kostić skrhana bolom na pomenu Džeju: Knedla mi je u grlu kad pevam njegove pesme! Evo šta je rekla o njegovoj ćerki
mina kostic, dzek - Copyright Ata Images, 24sedam/N.V.

Na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, danas je održan pomen pevaču Džeju Ramadanovskom, koji nas je napustio 6. decembra 2020. godine. Ni godinu dana nakon njegove smrti tuga ne jenjava, a videla se na licima onih koji su ga najviše voleli.

Među kolegama, kojih nije bilo puno, našla se pevačica Mina Kostić, koja je govorila za okupljene pripadnike medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam. Ona je govorila o tome koliko joj je teško što Džeja nema već celu godinu, u kakvom je odnosu sa njegovom porodicom, a posebno je izdvojila pevačevu ćerku Mariju, sa kojom je najbliža.

- Stvarno je tužno i teško. Imam prelepe uspomene sa Džejom. Družili smo se i sarađivali, stvarno sam ga volela. Kad treba da otpevam neku njegovu pesmu knedla mi je u grlu. Naravno da sam u kontaktu sa njegovom porodicom. Sa Marijom se stalno dopisujem, ona nije spremna da daje izjave, sprema pesmu... Teško je, ali mora da izdrži - rekla je Mina i dodala:

- Prvo čega se setim je njegova razdraganost, njegov osmeh, vedar duh i dobrota. Ostaće mi u lepom sećanju i on i njegove kolege sa kojima sam se družila. Vidim Džeja kroz Mariju, ona prelepo peva i liči na njega. Bio je jedinstven u svemu - poručila je pevačica.

24sedam/N.V.
 

Pored Mine, na groblju se od kolega pojavila i Zlata Petrović, Vanesa Šokčić, Stevan Anđelković. Pevačeve ćerke Ana i Marija nisu skrivale suze, a podršku su imale od majke Nade i Džejove dugogodišnje partnerke i saradnice Andrijane Tomanić.

Šta je još Mina ispričala pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike