Bio sam crna ovca, odbačen od društva! Vojaž ima tešku priču o detinjstvu: Preživeo sam pakao

07.09.2021

13:45 >> 16:05

0

Autor: D. Božović

Mihajlo Veruović je ispričao koliko su ga životna iskustva očvrsnula i kakav odnos je imao sa svojim vršnjacima

Bio sam crna ovca, odbačen od društva! Vojaž ima tešku priču o detinjstvu: Preživeo sam pakao
Mihajlo Veruović Vojaž, Foto: 24sedam/ Danilo Krša

Reper Mihajlo Veruović Vojaž, mladić koga su životna iskustva naterala da brzo odraste i postane čovek, otvorio je dušu i ispričao do sada nepoznate detalje iz svog detinjstva, ali i šta je naučio iz velike ljubavi koju je imao sa Anđelom Ignjatović Breskvicom.

U velikom intervju za Hype TV u emisiji Red Zone, on je otkrio da li je srećan i kako sada gleda na vezu sa Breskvicom.

Mihajlo Veruović Vojaž, Foto: 24sedam/ Danilo Krša

– Srećan sam zato što sam postigao veliki uspeh, mnogo veći nego što sam ga ranije imao. Sada prolazim kroz neke klinačke stvari i klinačke faze, koje moram sam na neki zreo način da prođem i naučim. To su neke emotivne stvari. Trudim se da učim i iz svojih i iz tuđih grešaka. Tako da je odgovor na pitanje da li sam srećan – ne znam – rekao je Veruović, a na pitanje da li ga to priznanje svrstava među prave muškarce, on kaže:

Mihajlo Veruović Vojaž, Foto: 24sedam/ Danilo Krša

– Neke druge stvari odlikuju pravog muškarca. To je iz nekog poštovanja prema njoj i prema vezi i ljubavi koju sam gajio sa njom i karijeri koju sam gradio sa njom. Ljubav je nešto što treba da se neguje, ma kakva ona bila i kako god da se završila. Da li sam razočaran u ljubav? Pa ne. Sve je ovo ljubav. Nije ljubav samo kada se grlimo, ljubimo, kada joj donesem ružu, ljubav je i kada smo tužni i sami. To je jedna trka, takmičenje, i na kraju je bitno šta je cilj i jednom i drugom.

Mihajlo Veruović Vojaž, Foto: 24sedam/ Danilo Krša

Detinjstvo mu je uvek bilo bolna tema, a sada je priznao kako se nosio sa svojim vršnjacima i problemima koji su ga tada zadesili.

– Moje detinjstvo datira od trenutka kada je moj otac bio ranjen, a ja sam zajedno sa porodicom morao da bežim za Francusku. Kao dete sam proživeo stvari koje drugi mogu da vide samo na filmu. To je dosta traumatično za jednog klinca, možda sam tada imao sedam-osam godina. Zajedno sa majkom, ocem i bratom sam prošao pakao od života. Morao sam da se okrećem i gledam iza svog ramena. Bilo mi je teško da se uklopim uz decu koja nisu prošla isto što i ja. Uvek sam bio kao neki čudak. Na neki način sam bio crna ovca koja je stajala sa strane. Sve dok nisam postao momak nisam mogao da svarim neke stvari, da neke strahove i emocije nivelišem. Bio sam odbačen od društva, jer me ono nije razumelo.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti