Gaga „dala" vilu Džegerovoj ćerki - za šest miliona! Sedam spavaćih soba, stoni tenis na krovu... Nema šta nema! (FOTO)

05.12.2021

18:07

0

Pevačica je poslednjih pet godina uživala u nekadašnjem domu Frenka Zape, koji je svojevremeno ovu, kako kažu, „magičnu kuću" platio svega 75.000 dolara

Gaga „dala" vilu Džegerovoj ćerki - za šest miliona! Sedam spavaćih soba, stoni tenis na krovu... Nema šta nema! (FOTO)
Lejdi Gaga - Copyright Profimedia

Pevačica Lejdi Gaga prodala je „magičnu vilu" Frenka Zape ćerki Mika Džegera za 6,5 miliona dolara. Ona ju je, inače, bila platila 5,3 miliona, dok je Zapa sedamdesetih „dao" tek 75.000! Lizi Džeger je sada u prilici da uživa u svih sedam spavaćih soba, šest kupatila, stakleniku, stoni tenisu na krovu... Ali i opremi za snimanje.

Poput mnogih drugih vila u Holivud Hilsu, ova takođe ima i bazen, a specifičnom je čini i to „još čuva tragove prethodnog vlasnika".

Ploča

Naime, Zapina udovica Gejl je bila nastavila da živi u ovoj kući do svoje smrti 2015. godine. Sledećeg leta, deca su prodala nekretninu Gagi, koja je nedugo zatim Hauardu Sternu naglasila da se skućila u „istinski magičnoj kući", prenosili su strani mediji. Otkrila je i kako je ugovor uključivao Zapinu ličnu ploču iz njegovog studija za snimanje, ali nije poznato da li je pevačiac još uvek ima ili je sada pripala Džegerovoj.

Pored glavne vile, sa druge strane, nalaze se i dva pansiona, u savremenom stilu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike