"To mi je smešno": Seka Sablić za 24sedam o poređenju sa Lejdi Gagom

06.11.2021

08:15

0

Autor: Marija Mitić

Naša čuvena glumica čak ni ne zna ko je svetski poznata pevačica

"To mi je smešno": Seka Sablić za 24sedam o poređenju sa Lejdi Gagom
LEJDI GAGA, SEKA SABLIC - Copyright Printscreen/YouTube/MGM, Printscreen RTS

Poslednjih dana na društvenim mrežama kruže fotografije na kojima se poredi izgled, a pre svega stajling, naše čuvene glumice Seke Sablić i svetski poznate pevačice Lejdi Gage.

Primtscreen
 

 

Reč je naime o najnovijim fotografijama Lejdi Gage iz filma "House of Gucci", na kojima njen stajling neodoljivo podseća na stil Seke Sablić koji je imala prilikom igranja u seriji "Srećni ljudi", kao i na filmu "Maratonci trče počasni krug". Pored samih kostima, Seka i Gaga podsećaju jedna na drugu čak i stavom, celokupnim izgledom, imaju slične frizure, pa i poneki modni dodatak.

 

 

Da je sličnost neverovatna svedoče brojna deljenja ovih fotografija, kao i lajkovi i komentari korisnika socijalnih mreža. Ovim povodom 24sedam stupio je u kontakt sa Sekom Sablić koja nam je dala kratak komentar o poređenju sa svetskom divom.

 

 

- Videla sam slike, ali da vam kažem, to je samo slučajnost. Ko je ona uopšte, pevačica i glumica, jel tako? Pa ne znam šta bih vam rekla samo na osnovu fotografija koje sam videla preko mobilnog telefona. Ima nekih sličnosti, ali meni je to apsurdno i smešno. To je bilo u ovoj našoj maloj zemlji, pre ko zna koliko godina... Mogu da kažem samo da sam sebi sada jako lepa na tim slikama, ne mogu da verujem da sam bila toliko lepa. Baš sam ostala u šoku kada sam videla te fotografije  - rekla nam je poznata glumica.

Primtscreen
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Inače, kostimi u novom filmu koji obećava rušenje svih rekorda gledanosti, inspirisani su italijanskom modom, koja je bila jako zastupljena i na našim prostorima tokom 80 i 90-ih godina prošlog veka. Takođe, većina njih pripada arhivama upravo modnog brenda Guči, dok su ostali inspirisani stilom glavne junakinje koju tumači Lejdi Gaga - Patricije Regiani, supruge Mauricija Gučija (Drivera), unuka osnivača brenda Guči i poslednjeg pripadnika slavne porodice koji je bio ne čelu ovog brenda.

 

 

Premijera filma očekuje se  24. novembra 2021. godine, a osim Lejdi Gage u njemu ćemo gledati Al Paćina, Džerad Leta, ali i Džeremi Ajronsa. Reditelj filma je Ridli Skot.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike