Suprug i ja smo prijatelji! Jeremićeva konačno o razvodu: U narednoj godini sebi priželjkujem "baju"!

01.12.2021

17:12

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je progovorila i o čelnicima televizije Hepi gde je do skoro radila

Suprug i ja smo prijatelji! Jeremićeva konačno o razvodu: U narednoj godini sebi priželjkujem "baju"!
jeremić - Copyright ATAImages/ A.A.

Već dugo se po gradskim kuloarima "šuška" da se nekadašnja voditeljka Hepi televizije, a danas Pinka, Jovana Jeremić Milošević razvodi, međutim, ona sve do sada ovo nije želela da u javnosti potvrdi, ali ni demantuje.

Ipak, u poslednjoj izjavi za domaće medije Jovana je istakla da je sa suprugom u pijateljskim odnosima, te da u narednoj godini koja nam se bliži sebi priželjkuje "baju koji će znati da sa Jovanom Jeremić stane rame uz rame". Na pitanje u kakvim je odnosima sa suprugom Vojislavom, voditeljka je za Alo rekla:

Printscreen/Pink
 

- Sa Leinim ocem, on i ja smo prijatelji. Ako dođe do razvoda, ja ću izaći u javnost. Neću dozvoliti da ga neko u javnosti dira, bez obzira kako će ko odlučiti dalje da živi u budućnosti. Želela bih u 2022. godini da mi se desi neki baja koji će znati da bude rame uz rame sa Jovanom Jeremić, a ako mi Bog da blagodet da me povuče u visine, to bih volela da mi se dogodi - rekla je Jovana koja se potom osvrnula na Hepi televiziju i njenog čelnika Milomira Marića.

Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Ostavila sam pečat na Hepiju, doživljavala sam televiziju kao da je moja. Dala sam joj zdravlje, dete sam zapostavila. I umesto da žale, trebalo je da plate da ne odem. Ja radim za pare, nisam elitna prostituka i nemam sponzore. Radim za lovu, meni je potrebno da plata bude na nivou da moja ćerka i ja živimo top. Marić je doajen srpskog novinarstva, ja sam učila od njega - jasna je bila Jeremićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike