Tužna godina bez Džeja Ramadanovskog: Porodica pevača održala pomen, suze ne mogu da sakriju (VIDEO)

04.12.2021

12:23

0

Prošlo je godinu dana otkako nas je legendarni pevač napustio, a članovi porodice i prijatelji danas su posetili mesto na kom počiva

Tužna godina bez Džeja Ramadanovskog: Porodica pevača održala pomen, suze ne mogu da sakriju (VIDEO)
Džej pomen - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, okupili su se danas oni koji su najviše voleli Džeja Ramadanovskog kako bi bio održan jednogodišnji pomen. Legendarni pevač preminuo je 6. decembra prošle godine, a kako je obdukcijski nalaz tada pokazao, njega je u snu izdalo srce.

Tuga za pevačem ne jenjava ni godinu dana kasnije. Njegovi najbliži, ćerke i prijatelji, danas su mu odali počast na mestu gde večno počiva. Tuga i bol videli su se na njihovim licima, ali su dostojanstveno obeležile očev pomen po svim običajima.

Nešto posle 13 časova održan je muslimanski obred, kom su prisustvovale ćerke Marija i Ana, zet Adil Maksutović, pevačeva bivša supruga Nada i Džejova dugogodišnja partnerka i saradnica Andrijana Tomanić.

Ona je sve vreme pridržavala mlađu ćerku pokojnog pevača, Mariju, koja je bila slomljena od tuge.

Kada je reč o kolegama, u Aleji zaslužnih građana pojavili su se Zlata Petrović, Mina Kostić, Vanesa Šokčić, Stevan Anđelković, kao i Džejov kum Zoran Jagodić Rule.

Podsetimo, Džej je preminuo u nedelju, 6. decembra u svom stanu na Dorćolu. Iako su lekari Hitne pomoći pokušali da ga reanimiraju, njegovo srce nije izdržalo.

Na večni počinak ispraćen je nekoliko dana kasnije, uz porodicu, prijatelje, kolege i 50 violina koje su svirale njegov veliki hit "Nedelja".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike