Ne živimo zajedno već neko vreme! Jovana Jeremić o razvodu: Sreća naše ćerke je na prvom mestu

03.12.2021

16:49

0

Voditeljka je nakon četiri godine braka rešila da se raziđe od svog partnera

Ne živimo zajedno već neko vreme! Jovana Jeremić o razvodu: Sreća naše ćerke je na prvom mestu
Jovana Jeremić i Vojislav Milošević Amir Hamzagic/ATAImages - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić smogla je snage i javnosti konačno priznala da je došao kraj njenom braku sa Vojislavom Miloševićem. Naime, njih dvoje su odlučili da se razvedu posle četiri godine braka u kome su dobili ćerku Leu. 

Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Kako bismo stavili tačku na sve spekulacije, tračeve i dezinformacije, zajedno i u dogovoru smo doneli odluku da obavestimo javnost da smo, nakon četiri godine braka, odlučili da se razvedemo. Istina je da već neko vreme ne živimo zajedno, ali je isto tako i istina da smo nas dvoje u odličnim i prijateljskim odnosima i da nam je oboma na prvom mestu sreća naše ćerkice Lee. Kao i do sada, o svim važnim stvarima koje se tiču nje, dogovaraćemo se zajedno, ali ćemo svoje živote voditi odvojeno, jer smatramo da je tako najbolje za sve. Hvala unapred svima što poštujete našu privatnost, jer je to sada nešto što nam je veoma važno, kako bismo bez nepotrebnih komplikacija završili proceuduru razvoda braka, koja sama po sebi nije ni malo laka i prijatna. U budućnosti se nećemo oglašavati povodom ovog pitanja, hvala na razumevanju. Sa poštovanjem, Vojislav Milošević i Jovana Jeremić - pisalo je u objavi Jeremićeve na Instagramu. 

Amir Hamzagic/ATAImages
 

Podsetimo, već nekoliko nedelja traju spekulacije da je brak Jovane i Vojislava u krizi. Iako je voditeljka svih prethodnih dana pokušavala to da prikrije, došlo je vreme kada je rešila sve da obelodani i otkrije da se razvode. No, kako kaže, njih dvoje će i posle svega ostati najbolji prijatelji i nastaviti zajedno da vode brigu oko naslednice Lee. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike