Nova objava Duška Tošića uzdrmala javnost: Mnogi se pitaju da li je aludirao na brak sa Karleušom (FOTO)

03.12.2021

16:08

0

Autor: Marija Mitić

Korisnici Instagrama ubeđeni su da se fudbaler osvrnuo na poslednju objavu svoje supruge

Nova objava Duška Tošića uzdrmala javnost: Mnogi se pitaju da li je aludirao na brak sa Karleušom (FOTO)
Duško Tošić i Jelena Karleuša - Copyright M. M./ATAImages

Fudbaler i suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić, sve je iznenadio poslednjom objavom na Instagramu, koja mu nije svojstvena. Naime, on je napisao samo jednu rečenicu - Ponekad čovek tišinom kaže najviše reči... - koja prema mišljenju korisnika mreža govori mnogo toga.

Printscreen Instagram/ duskotosic
 

Pojedini korisnici Instagrama uvereni su da je fudbaler ovo napisao na konto prethodne objave njegove supruge Jelene Karleuše, koja je privukla veliku pažnju. Reč je o njenoj poruci posvećenoj prijateljstvu sa Anom Bekutom, gde je, između ostalog govorila o njenoj velikoj ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem, pa istakla da ona nikada nije imala takvu ljubav i podršku.

- On je svuda išao sa njom, podržavao ju je u svemu, štitio i gledao sa ponosom! Bila sam zadivljena posmatrajući ih, jer je u mom životu to uvek falilo. Bio je ponosan na nju i ona na njega - glasi sporni odlomak iz Jelenine objave.

Printscreen Instagram/ karleusastar
 

- Šta ovo treba da znači, - Čudno da baš ovo objavi nakon što je Jelena napisala ono što je napisala..., - Ma dajte, ljudi, ovo nema veze sa Jelenom, ne preterujte, - Ne može čovek ništa ni da napiše, sve odmah dobije drugi smisao, - Iskreno, čudno je ovo od njega koji nije sklon takvim objavama - samo su neki od oprečnih komentara povodom Duškove objave na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike