Dadilja Anđeline Džoli raskrinkala glumicu: Stvara više problema nego što donosi dobrog

02.12.2021

16:43

0

Žena koja je provodila 24 sata dnevno sa decom holivudske zvezde ističe da im ona previše dopušta i neretko ih ostavlja same

Dadilja Anđeline Džoli raskrinkala glumicu: Stvara više problema nego što donosi dobrog
profimedia-0638621090 - Copyright Profimedia

Šta se dešava u porodičnom domu holivudske zvezde Anđeline Džoli otkriva dadilja koja je navodno živela i radila u kući poznate dame.

Naime, glumica je ranije pričala kako ona odgaja i obrazuje decuna sopstveni način za koji smatra da pozitivno utiče na njihovo sazrevanje i odrastanje, a kako je izjavila, primarni cilj vaspitanja su joj domaći zadaci i obrazovanje kao i usađivanje poštovanja i ljubavi prema svim živim bićima. Jednom je izjavila kako im svake večeri peva uspavanke drugačijim glasom kako bi ih zabavila. Međutim, dadilja ipak tvrdi da stvari u kući funkcionišu drugačije.

Profimedia
 

Prema rečima žene, koja je navodno čuvala decu i boravila sa njima 24 sata dnevno, glumica jedva uspeva da obuzda ćerke i sinove, veliki deo vremena je odsutna od kuće, što takođe odmaže u vaspitanju dece. 

- Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast. Anđelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bi mogli da razlikuju ispravno od pogrešnog. Anđelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu - rekla je ova dadilja za američki OK magazin i dodaje da Džolijeva neretko decu samu ostavlja kod kuće. 

- Čula sam da često izađe iz kuće uveče i ostavlja decu sasvim samu bez nekog starijeg da ih nadgleda, a skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala novi film - rekla je ona.

Anđelinine izjave o uspavankama, dadilja je oštro negirala ističući da je sve to bilo mnogo ranije, dok su deca bila mala.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike