Arona Kartera napustila verenica i povela bebu: Rastali se samo sedam dana nakon što su postali roditelji

01.12.2021

22:05

0

Autor: Marija Mitić

Reper za sve krivi svoju bliznakinju Endžel

Arona Kartera napustila verenica i povela bebu: Rastali se samo sedam dana nakon što su postali roditelji
a k - Copyright Profimedia

Samo sedam dana nakon što su postali roditelji, reper Aron Karter i njegova verenica Melani Marton odlučili su da se rastanu.

Kako je reper objasnio, do raskola je došlo usled porodičnih problem, za sve je javno optužio svoju sestru bliznakinju Endžel.

- Lagali su me i moja sestra je bila u kontaktu s mojom bivšom verenicom. Moja sestra Endžel je sve uništila. Hvala Endžel što si mi uništila porodicu. Bog te blagoslovio - prenosi TMZ.

Profimedia
 

- Melani me je sve vreme lagala dok je bila u kontaktu sa mojom sestrom bliznakinjom i članovima porodice koji su pokušali da me strpaju u zatvor. Šokiran sam. Ovo je užasno - dodao je između ostalog Aron.

Melani je napustila Kaliforniju i sa sobom odvela njihovog sina. Kako kaže reper ona ga je slagala rekavši da je otišla u Las Vegas s prijateljicom Karmen iz rijalija "90 Day Fiancé".

Inače, Aron i Melani su zajedno dobili sina Princa Lirisa Kartera nakon 13 sati dugog porođaja i hitnog carskog reza. Da nije sve bilo idilično u njihovom odnosu, dokazuje činjenica da je prošle godine Aron prijavio policiji Melani zbog nasilja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike