Kada je ozvaničio vezu sa Bekutom, Mrka je bio presrećan i ushićen: Ovo je moja devojka, samo nas slikajte!

01.12.2021

20:19

0

Autor: Marija Mitić

Prvi put su se u javnosti pojavili zajedno na rođendanu supruge Šabana Šaulića, dok su vezu ozvaničili sutradan, na koncertu Vlade Georgijeva, za Dan zaljubljenih

Kada je ozvaničio vezu sa Bekutom, Mrka je bio presrećan i ushićen: Ovo je moja devojka, samo nas slikajte!
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić - Copyright ATAImages/ A.A.

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra u 79. godini nakon duge bolesti, a poslednju deceniju života proveo je sa pevačicom Anom Bekutom za koju je govorio da je njegova najveća ljubav. 

Oboje su za medije često isticali da je njihov prvi susret bio sudbinski, a izgleda da se nisu prevarili. Milutin i Ana upoznali su se nakon koncerta Šabana Šaulića, na zabavi gde je ona pevala, o čemu je Mrkonjić jednom pričao u emisiji "Iz profila".

 - Znao sam za Anu, ali je nikad do tad nisam sreo sve do novembra, kada smo se sreli na koncertu Šabana Šaulića, tačnije na after partiju, gde je pevala. Pitao sam Šabana za nju i on mi rekao da je to Ana Bekuta, mislim znao sam je, gledao sam je na televiziji, ali nisam znao kako uživo izgleda. Onda je ona došla i zapevala našem stolu, a ja joj lagano stavim ruku oko struka i naručim pesmu, a ona mi na to odgovori da može, samo da sklonim ruku jer sam oženjen čovek - ispričao je svojevremeno Mrka i dodao da su se kasnije zbližili na drugim gradskim događajima, dok su zvaničnu vezu potvrdili na Dan zaljubljenih i to na koncertu Vlade Georigieva.  

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ozvaničenje veze dogodilo se na koncertu kod Vlade, inače našeg velikog prijatelja. Pozvao je Anu i mene kao goste i tad smo za medije potvrdili da smo zajedno i taj dan slavimo kao početak naše veze - rekao je. 

Ipak, veče pre ovog koncerta, 13. februara, Mrka i Ana su se prvi put pojavili u javnosti i to na proslavi rođendana Gordane Šaulić, Šabanove supruge. Mrka je tada, pema rečima očevidaca, ushićeno predstavio Anu kao svoju partnerku, dok je prisutnom fotografu Zoranu Kuzamanoviću Munji poručio da ovekoveči njihove srećne trenutke.

- Ovo je moja devojka. Munjo, slikaj me sa devojkom - rekao je tada Mrka, dok se Ana bunila, a on ushićeno dodao: - Ne brini se, Munja je moj prijatelj. Munjo, samo nas slikaj, celo veče nas samo slikaj - piše Grand Online.

Jedino što je u vezi pevačice i političara predstavljalo problem bili su brojni novinski napisi, zbog kojih je Milutin rešio da da ostavku sa mesta ministra saobraćaja.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Bilo je puno problema oko svega na početku i ljudi su oko toga pravili skandal. Ana je zaista sjajna žena, ali nisam očekivao da ćemo toliku pažnju medija da izazovemo. Razumem i medije i tabloide, ali mora negde da postoji granica, ne možemo da ulazimo u porodice, to mora da bude svetinja. Da budem iskren zbog toga sam kasnije i podneo ostavku. Radio sam posao koji volim, ali prvi put sam kao ministar dolazio na posao i razmišljao da li će estradni mediji da objave Anu, moju suprugu i mene. Smetalo mi je, ali me više ne interesuje - pričao je Mrka. 

- Već sam bio umoran, posao je bio završen, novca je bilo i ja više nisam bio potreban ministarstvu. Svaki dan u medijima sam gledao te estradne i skandalozne priče o mojoj porodici i bilo je dosta - govorio je i priznao da je njegova ostavka posebno obradovala Anu. 

- Istog dana su u tabloidima prestale priče o njoj i meni, a ostavku smo proslavili u kafani, uživali smo potpuno rasterećeno celu noć - istakao je Mrka. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Mrka je sa zakonitom suprugom Dašom do poslednjeg dana imao odličan odnos i nikada se nisu razveli. Kada su par puta uhvaćeni kako ručaju u javnosti, dešavala se prava bura u domaćim medijima.

- Umesto da te pohvale što sediš i jedeš sa suprugom, oni izvlače drugačiju priču. Pa što bi čovek morao da se svađa i da se ubija?! - pitao se političar u ovoj emisiji.

Komemoracija počasnog predsednika Socijalističke partije Srbije Milutina Mrkonjića biće održana u svečanoj sali hola Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu, u četvrtak 2. decembra, u 11 časova. 

Milutin Mrkonjić biće potom sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike