Mina Kostić je usvojena, a potiče iz mnogočlane porodice: Majka je rodila desetoro dece, a četvoro izgubila

30.11.2021

20:15

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica život nije provela sa svojom biološkom porodicom, ali ih je često posećivala

Mina Kostić je usvojena, a potiče iz mnogočlane porodice: Majka je rodila desetoro dece, a četvoro izgubila
mina kostić - Copyright ATAImages/ G.G.

Pevačica Mina Kostić nikada nije krila da je romske nacionalnosti, naprotiv, uvek je to rado isticala. Ono što je malo poznato jeste da pevačica potiče iz mnogočlane porodice, te da je jedno od desetoro dece njenih roditelja. 

– Moja mama je rodila desetoro dece i četvoro izgubila, sada ima sedamdeset i dve godine i izgleda super. Ja u njoj vidim sebe. Znam da ću biti takva kada ostarim – rekla je Mina jednom prilikom za “Alo”.

 

 

Ipak, Mina nije odrastala u ovoj porodici već ju je usvojila Duda Ivanović, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa. Kao razlog za to navela je teško materijalno stanje svojih bioloških roditelja, oca Alije i majke Zoje. Kada je pevačici "druga majka" preminula, 2019. godine, Mina je bila skrhana bolom.

- Jeste, pomajka Duda bila je bolesna. Život ide dalje, imam dete, njoj sam potrebna - rekla je tada Mina kratko, za domaće medije.

Inale, Minina prava porodica živela je u kućići u prigradskom naselju Ledine, a pevačica ih je stalno posećivala.

 

 

– O Mini mogu sve pozitivno i lepo da kažem, ja sam njena sestra. Posećuje nas često, baš je bila prošlog meseca, čujemo se, sve je u najboljem redu, zaista. Naša majka Zoja nije trenutno ovde, morala je da otputuje jer renoviramo kuću – kazala je za “Kurir” rođena sestra poznate pevačice kad su pripadnici sedme sile posetili Mininu rodnu kuću u zabačenom delu Ledina.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike