Mina Kostić otkrila čime će se baviti njena ćerka: Nije krenula maminim putem!

21.11.2021

18:24

0

Pevačica je ispričala da je veoma zadovoljna kako se njena naslednica snašla, te da je rođena za poziv koji je izabrala

Mina Kostić otkrila čime će se baviti njena ćerka: Nije krenula maminim putem!
Mina Kostić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Mina Kostić je iz veze sa kolegom Igorom Kostićem dobila ćerku Anastasija, koja je stasala dovoljno da već može da izabere poziv kojim će se baviti. Iako bi mnogi pomislili da će krenuti stopama roditelja koji se bave muzikom, ona je odlučila da se bavim nečim drugim.

Foto: ATAImages/ M. M.
 

Mina je priznala da je njena ćerka sama odlučila da se bavi manekenstvom.

- Krenula je skoro, izrazila je želju da bude manekenka, onda smo krenuli lagano sa tim, to će biti nešto novo za nju, ali super joj ide, izgleda da je rođena sa tim. Dešavaće se, eto, nešto novo u mom životu, ja sam rekla da ću uvek biti tu za nju i da ću je podržavati, šta god da bude radila, dobra je, najbitnije je da smo zdravi - priča Mina u emisiji "Premijera - Vikend specijal" i dodaje da je veoma zadovoljna kako se njena naslednica ponaša:

- Prezadovoljna sam, s obzirom na to kakva je situacija, nisu išli jedno vreme u školu, ali ja sam zaista zadovoljna. Bogu hvala, bitno je da decu razumemo i da im što manje dajemo da se igraju telefonima, treba im se posvetiti. Ona je u tim godinama, u pubertertu, ali je dobra, stvarno, ne mogu da se žalim.

Foto: ATAImages/ Antonio Ahel
 

Iako mnogi misle da Mina blista jer je zaljubljena, situacija je posve drugačija.

- Ne, nisam se zaljubila. Što, je l' tako izgledam? Pa, srećna sam, ispunjena, stvarno sam zadovoljna svojim životom, hvala Bogu. Našla sam svoj mir, to je najbitnije od svega. A i što da ne budem srećna, sve oko mene je lepo i svaki dan slavim - zaključuje Kostićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike