Zorja Pajić želi na Evroviziju: Želim da pokažem ko sam i onda mogu u penziju

03.11.2021

21:34

0

Pevačica objašnjava da na prestižno takmičenje ne ide jer želi popularnost, već kako bi auditorijum video njen talenat

Zorja Pajić želi na Evroviziju: Želim da pokažem ko sam i onda mogu u penziju
Zorja pajić 2 - Copyright Printscreen Zvezde Granda

Pevačica Zorja Pajić se zbog raskošnog glasa odmah istakla u „Zvezdama Granda“ i došla do samog finiša pomenutog talenat šou programa.

Ona ne krije da je imala momente zbog kojih je poželela da odustane, a sada kada se sve završilo, ona otkriva da je kolege iz takmičenja ne zovu na žurke, zbog čega je pomalo razočarana. No, osim toga, ona otkriva i da joj je velika želja da učestvuje na Evroviziji i pokaže šta ume. 

Printscreen Kontrashow
 

- Nisam znala za žurku, nisam bila pozvana, ali nema veze... Napraviću i ja jednog dana žurku. Ja sam za žurku saznala kad sam došla na snimanje, a tada je već bilo kasno. Izgleda da me kolege ne vole - priznala je Zorja u emisiji „Grand news“ i istakla da je u „Zvezdama granda“ ipak stekla nove prijatelje, uprkos tome što je mnoge kolege ne vole.

Osim toga, Zorja ne krije da joj je velika želja da ode na prestižno takmičenje - Evroviziju.

Zorja Pajić, Foto: Printscreen Youtube/Zvezde Granda
 

- Ta Beovizija i Evrovizija su samo moja ljubavna želja, nemaju nikakve veze sa tim da time želim da postignem popularnost, to je zaista moja želja da se ja nađem na toj sceni i da pokažem ko sam i šta sam i onda mogu u penziju da pravim pesme - rekla je Zorja kroz smeh i istakla da obožava svoj posao, te da joj ništa ne pada teško:

- Tek sam počela, tek se zahuktavam. Ja mogu svaki dan da pevam, nastupam, da se šminkam, da ludujem i da se snimam - kazala je ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike