Bikovićeva bivša pre raskida doživela pakao, sad je sve otkrila: Pokušala sam da živim normalno

29.11.2021

15:18

0

Ruskinja koja je iznela užasne detalje o vezi sa glumcem, sada je napisala zašto je morala da prestane da se bavi plesom

Bikovićeva bivša pre raskida doživela pakao, sad je sve otkrila: Pokušala sam da živim normalno
arina miloš - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Instagram_@arinavoloshina

Bivša devojka Miloša Bikovića, Arina Vološina, koja ga je nakon raskida letos ocrnila u javnosti, otkrila je da je ranije ove godine imala krvarenje na mozgu zbog čega je morala da prestane da se bavi plesom.

Ruska šampionka u balskim plesovima, opisala je na svom Instagram profilu do detalja kako joj je otkrivena bolest i kroz šta je sve prošla nakon tog saznanja.

- U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom delu mozga, koje je pratila nesnosna glavobolja, loša koordinacija i vrtoglavica - napisala je Vološina i nastavila:

 

 

- Prvobitna dijagnoza je bila pogrešna, baš kao i terapija koju su mi prepisali. Pokušala sam da živim normalnim životom i da se navikavam na simptome - držala sam časove, trenirala, radila. Sada je glavna preporuka lekara da se izbegne novi problem u budućnosti, da se nastavi s praćenjem, nakon čega ću se vratiti normalnom životu. Naravno, ne onako kako bih ja želela - neću ići na takmičenja i imati intenzivne trenige, ali ću se baviti plesom - istakla je ona, dodajući da sada više ceni sve ono što poseduje - snagu, veru...

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Podsetimo, Arina se oglasila letos i iznela šokantne detalje o vezi sa Milošem Bikoviće, a zatim podstakla i njegove druge bivše partnerke da kažu šta misle o njemu. Vološina je tada akcenat bacila na torturu koju je doživrla dok je bila u vezi sa glumcem, navodeći da godinu dana nije živela svoj život, da u njemu nema ljudskosti, te da se ponašao grubo.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike