Bivša devojka Miloša Bikovića ocrnila glumca: Nisam živela svoj život, on vidi samo sebe

01.08.2021

18:14 >> 18:33

0

Nakon godinu dana veze sa Bikovićem, Arina Vološina je iznela nepoznate detalje iz njihove romanse, tvrdeći da on nije onakav kakvim se predstavlja

Bivša devojka Miloša Bikovića ocrnila glumca: Nisam živela svoj život, on vidi samo sebe
Foto:24sedam/Katarina Mihajlović

Početkom maja u medijima je osvanula vest da je srce velikog zavodnika glumačke scene, Miloša Bikovića, osvojila Arina Vološina. Međutim, čini se da njihova ljubav nije potrajala, te je sada ova lepotica objavila fotografiju sa Bikovićem, a ispod nje ispisala sve ono što ju je tištilo prethodnih meseci.

Naime, njihova veza se okončala, a prema rečima Vološinove, romansa je trajala godinu dana. Nakon raskida o glumcu nije imala pozitivno mišljenje, te je istakla da se Biković sve vreme lažno predstavlja.

– Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku). Imala sam poslednju nadu da u njemu ima nečeg ljudskog. Ali, 31. jula sve je potpuno raspršeno. Čovek se ponašao veoma grubo. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, odmah sam predložila da kažem da nemam ništa s njim – nastavila je i dodala da joj je Biković tada rekao da se neće više skrivati, ako su mediji već shvatili da su zajedno – napisala je Arina na Instagramu i dodala:

Antonio Ahel/ATAImages

– Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori. Kada se to dogodilo, njegova reakcija, ponašanje i odnos prema meni su posebna priča. Samo nemoj da reaguješ, ne odgovaraj i ne briši. Uradila sam upravo to. Slušala sam sve što mi je rekao. Danas mu nisam devojka, pa mi je lakše da govorim o situaciji tako da više nema nagađanja i pitanja – objasnila je Arina.

Po svemu sudeći, Arina je ogorčena na Bikovića, a obraćanje pratiocima je završila sledećim rečima:

– Primati negativne poruke od stranaca, da će me ubiti, da umrem, čitati svakakve uvrede – umorna sam. Egocentrizam ove osobe prešao je sve granice. A one vrednosti o kojima priča, ne zna za njih, a vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, zdravlje drugih ljudi. Posebno kada je u pitanju blisko okruženje. Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana – zaključila je Vološina.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti