Da li bi ga tada pogledala? Verenik Britni Spirs danas ima mišiće, a nekad je imao 130 kilograma! (FOTO)

29.11.2021

16:23

0

Objavio je fotografije na svom nalogu na Instagramu na kojima je neprepoznatljiv

Da li bi ga tada pogledala? Verenik Britni Spirs danas ima mišiće, a nekad je imao 130 kilograma! (FOTO)
Britni Spirs i Sem Asgari Profimedia - Copyright Profimedia

Sem Asgari, koji je postao poznat kao verenik pop zvezde Britni Spirs, danas je fitnes instruktor a od pogleda na njegovo telo mnogim devojkama nije dobro. Međutim, nije uvek tako izgledao. Pre nekoliko godina tražio je smisao života i borio se sa viškom kilograma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Sem je danas jedan od najatraktivnijih momaka na društvenim mrežama, ali fotografije koje datiraju iz 2013. godine govore da se dosta promenio. Njega je višak kilograma i manjak samopouzdanja naterao da počne da se bavi fitnesom, a prelomni trenutak je bio kada je na vagi ugledao brojku od 130 kilograma.

Danas pomaže ljudima koji se bore sa istim naizgled naivnim problemom, a ovo sumiranje postignutih rezultata mnoge je motivisalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

- Kada pogledam unazad vidim da se mnogo toga promenilo, mnogo! Činjenica o kojoj niko ne govori je kada neko izgleda dovoljno dobro, ne treba mu mnogo ličnosti da bi privukao prijatelje, suprotni pol ili ljude uopšte. Kada imate malo viška "govedine" na sebi kao što ja imam na levoj strani, potrebno vam je mnogo ličnosti da biste privukli ljude, inače će vam život biti prazan kao vaši tanjiri — napisao je šaljivo Sem.

Britni i Sem su se nedavno verili, a mnogo se pričalo o prstenu koji je dobila od njega, a koji je ručni rad Romana Malajeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike