Marija Šerifović uveličala veridbu paru iz Beograda: Ako dođe do razvoda i tad ću vam pevati! (VIDEO)

15.11.2021

15:21

0

Autor: Marija Mitić

Naša poznata pevačica je bila gost iznenađenja na romantičnom događaju

Marija Šerifović uveličala veridbu paru iz Beograda: Ako dođe do razvoda i tad ću vam pevati! (VIDEO)
marija i par - Copyright Printscreen Youtube/Marija Šerifović

Marija Šerifović ulepšala je romantičan čin veridbe jednom paru iz Beograda.

Naime, izvesni mladić je poželeo da zaprosi devojku uz Mariju kao gosta iznenađenja, pa je preko prijateljice sa njom uspeo da stupi u kontakt. Ipak, pevačica je nešto kasnije ovog mladića srela u garaži zgrade gde se ispostavilo da oboje stanuju.

Printscreen Youtube/Marija Šerifović
 

- Meni prilazi momak: "Zdravo Marija, ja sam taj i taj, drugarica te je zvala". Rekoh: "Dobro, pucaj, šta si zamislio". Ja ga pitam: "Gde se to dešava, aman". Uglavnom, ispostavlja se da on živi u mojoj zgradi, dva sprata ispod mene. Što znači da ću ja u 20.30 sići u stan dole, doći će moj gitarista Dule Alagić, i da vidimo kako će izgledati ta veridba, ovo će biti zabavno - ispričala je Marija u svom najnovijem vlogu na Jutjubu, te dodala da je par dočekala u njihovom stanu koji je bi ispunjen crvenim balonima u obliku srca, a kada su u ušli devojka je bila i više nego iznenađena.

Printscreen Youtube/Marija Šerifović
 

Šerifovićeva je zatim izašla pred njih i u svom stilu pitala mladića: "Jesi li ti siguran da ovo želiš". Par se nasmejao na ovu pevačicinu opasku, a dečko je nakon toga kleknuo na kolena, izvadio prsten i zaprosio svoju izabranicu.

Marija im je potom otpevala svoje hitove "11" i "Pametna i luda" i poručila paru:

- Obzirom da sam vam pevala veridbu, moram da vam pevam i svadbu. Broj dva, rekla sam, ako neko napravi neko s***e i ako dođe do razvoda, daleko bilo, da opet ja to obeležim. Ja sve radim, ali potrudite se da do toga ne dođe. Ja vam želim puno sreće i ljubavi i da se volite, i ti mali, da voliš onako kako muškarci današnji ne znaju baš da vole - rekla je Marija i oduševila par, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike