Džilijan Anderson otkrila zašto je nestala iz Holivuda: Mnogi nisu razumeli zbog čega odlazim

19.11.2020

08:15 >> 08:48

0

Glumica se preselila iz Amerike i odlučila da se dostancira posle ogromne popularnosti koju je stekla glumeći u seriji Dosije X

Džilijan Anderson otkrila zašto je nestala iz Holivuda: Mnogi nisu razumeli zbog čega odlazim
Copyright Džilijan Anderson, Kruna/Profimedia

Američka glumica Džilijan Anderson (52) preselila se pre dvadeset godina u London u želji da pobegne od Holivuda, koji joj nije prijao i koji joj, kako kaže, nimalo ne nedostaje.

Ipak, ona je nastavila da se bavi glumom, a sada će publika imati prilike da je gleda u Netfliksovoj seriji „Kruna” u ulozi Margaret Tačer.

Specifičan odnos Čelične lejdi i kraljice Elizabete II jedna je od ključnih tema četvrte sezone najskuplje Netfliksove serije, a Džilijan se sada, kada je ponovo u centru pažnje javnosti, osvrnula na period najveće popularnosti, kada je glumila agenta Dejnu Skali u seriji „Dosije X”, zbog čega je morala da „pobegne” iz Holivuda.

– Mislim da tada mnogo nisu razumeli zbog čega to radim i zašto odlazim, ali ja sam videla ono najgore od Holivuda i znala sam da ću da odem čim se snimanje bude završilo. Teško sam se nosila s popularnošću tada jer sam bila premlada. To mi se nije dopadalo i želela sam da imam neki normalniji život i zdraviji odnos prema radu. Nisam pogrešila što sam nestala. Amerika i cela ta industrija stvarno mi ne nedostaju – rekla je glumica u razgovoru za „TV Week”.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve čari Sergeja Polunjina, buntovnika u baletankama: Nosi tetovažu kolovrata na grudima, a mračnu prošlost u očima (FOTO)

Bred Pit pokazao humanu stranu: Viđen kako raznosi i deli kutije sa hranom (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike