Borimo se sa tim! Supruga Marka Bulata kuburi sa zdravljem: Činimo sve što možemo (VIDEO)

27.11.2021

16:45

0

Pevač je za 24sedam govorio o supruzi i njihovoj velikoj ljubavi, ali i razmiricama, kao i o deci za koju je otkrio da su nasledili njegov talenat za muziku

Borimo se sa tim! Supruga Marka Bulata kuburi sa zdravljem: Činimo sve što možemo (VIDEO)
marko bulat novogodisnji program foto nenad vujanovic (2) - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Pevač Marko Bulat u srećnom je braku sa suprugom Marijom, od 2015 godine, a kruna njihove ljubavi svakako su ćerkica Dorotea i sin Sava.

Pevač je za 24sedam govorio upravo o supruzi i njihovoj velikoj ljubavi, ali i razmiricama, kao i o deci za koju je otkrio da su nasledili njegov talenat za muziku

Kao ljubav koja je čvrsta i traje dugi niz godina, Marko Bulat  ističe da je blagosloven što mu se desila takva emocija i sudbinska veza. 

24sedam/Nenad Vujanović
 

 - Slava Bogu, pa ti se dese takve ljubavi. Ima onih kojima se nikad ne dese i večito su nesrećni u ljubavi. Čim čovek nije u skladnom odnosu sa partnerom jedan dan, čak i jedan sat, on je već u patnji, nastaje tužna balada. Kada je čovek zaljubljen i voli, svi osećaju tu neku ludačku energiju - kaže pevač i ističe da i u njegovom braku, kao i u većini slučajeva, ponekad dolazi do trzavica i rasprava.

- Nemoguće je da ne postoje svađe, nesuglasice, kod nas je to oko pravih gluposti i sitnica. Na primer, oko paste za zube, da li ćemo je cediti s kraja ili do sredine - kaže Marko kroz smeh, a potom se osvrće na naslednike, koje, kako kaže, ne bi podržao ukoliko bi odlučili da pođu njegovim stopama, i bave se muzikom.

ATAImages/ A.A.
 

Iako je privržen otac, Marko ističe da bi radije voleo da se njegova deca obrazuju, a usput, možda, sviraju neki instrument, iz hobija.

 - Ja ću sve uraditi da oni ne krenu tim putem - kaže Bulat kroz osmeh i nastavlja - Možda da im to bude dodatna delatnost, pre svega bih želeo da završe fakultet. Primenio bih taj jedan jevrejski pristup životu, a to je da dete ima jedan zanat u rukama, da završi jedan fakultet i da svira jedan instrument - kaže Marko koji je kod dece već primetio talenat za muziku.

 - Ćerka peva, a sin je baš sinoć zaspao sa mikrofonom, pevajući moju pesmu. Bitno mi je samo da su u tonu, da nisu u falšu, a ostalo ćemo videti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Bulat (@marija_bulat)

 

Marka smo potom upitali kako mu je supruga, na šta on nije imao baš lepe vesti.

 - Marija malo kuburi sa zdravljem, ali, biće to dobro - kaže Marko i dodaje šta je posredi - Ona ima jako lošu krvnu sliku i borimo se sa tim, gledamo da je popravimo. Ima hroničnu anemiju, ali, biće bolje.

Podsećanja radi, Marija Bulat imala je i ranije ozbiljne zdravstvene probleme. Pored onog sa kičmom, ona je imala problem sa dotokom kiseonika u mozak, a zbog određene intervencije, usled komplikacija, izgubila je bebu tik pred njihovo venčanje.

O čemu smo još razgovarali sa Markom Bulatom, pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike