Bulatu usred emisije pao mrak na oči zbog pitanja o hapšenju žene Marije: Je l' se praviš naivna ili stvano to jesi?!

27.03.2021

17:39 >> 17:33

0

Na ovu temu oštro je odreagovao, bez obzira na to što je i dalje pred kamerama

Bulatu usred emisije pao mrak na oči zbog pitanja o hapšenju žene Marije: Je l' se praviš naivna ili stvano to jesi?!
Copyright Marija i Marko Bulat ATAImages/Antonio Ahel

Govoreći o brojnim trenucima koji su mu obeležili život u poslednjih nekoliko meseci, Marko Bulat dotakao se i hapšenja supruge Marije, te i burno odreagovao na pitanje voditeljke „Grand Magazina” da li je istina da su ga neki mediji zatekli kako sređuje lokal nakon nemilog događaja.

Marija i Marko Bulat ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka je isprva upitala pevača kako komentariše celokupnu situaciju, imajući u vidu da prethodni put kada je njegova supruga bila uhapšena – izjavio da joj je sve namešteno.

Pročitajte još:

– Zovite nju pa je pitajte. Ona je javna ličnost, nema govornu manu, pozovite je i razgovarajte sa njom. Mi smo sve sudske parnice dobili, ostala je samo još jedna. Kada se završi sve, pitaj me kakav je sudski epilog – rekao je Marko Bulat.

Zatim, nastavio je po pitanju sređivanja lokala.

– Vučeš me za jezik. Ko me je zatekao? Jedan novinarčić koji obleće tu kao mačak oko slanine. Nije isto počistiti staklo ispred lokala i sređivati lokal. Je l’ se ti praviš naivna ili stvano to jesi? – upitao ju je.

Međutim, nije se tu zaustavljao.

– U tom intervjuu piše kako ja dajem intrukcije staklorescu kako da postavi staklo. Jesam li ja staklorezac? Je l’ ja učim automehaničara kako da mi popravi auto?! Kakvo je to istraživačko novinarstvo? Dajte, ljudi, uozbiljite se, molim vas – oštar je bio on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike