Važne teme sa Lukasom! Iznervirao se zbog prozivki o drogi, pa opleo po kolegi: Marko Bulat laže!

06.06.2021

06:49 >> 13:56

0

Sa pevačem smo pričali o autobiografskoj knjizi koja izlazi krajem juna, Evroviziji na koju će možda otići, a onda je dao surov komentar povodom priče da

Važne teme sa Lukasom! Iznervirao se zbog prozivki o drogi, pa opleo po kolegi: Marko Bulat laže!
aca lukas1 - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Aca Lukas održao je sinoć prvi nastup otkako je počela pandemija koronavirusa na jednom beogradskom splavu, gde je osim brojne publike i sam bio vidno presrećan. Povod za ovaj intervju bio je i taj što će 22. juna predstaviti publici autobiografsku knjigu, zatim kasnije ove godine i seriju, te je mirne glave isplanirao i veliku turneju na stadionima južno od Beograda. Komentarisao je i cinične doskočice javnosti povodom pobede Italijana na Evroviziji zbog kokaina i to da je trebalo onda on da predstavlja Srbiju na ovom takmičenju. On je,  zatim, oštro demantovao tvrdnje Marka Bulata da je pesma “Kafana na Balkanu”, koja je veliki Lukasov hit, trebalo on da je otpeva.

Da li su vas akteri iz knjige koju ćeš uskoro predstaviti pozivali da provere da li će se u njoj naći?

– Ja pišem knjigu , Vanja Bulić mi je samo pomagao. Nije se niko interesovao, nema šta ko da se plaši što se tiče knjige, a serija već otom potom.

24sedam/Goran Sivački

U susret kastingu, imate li neke predloge glumaca za seriju? Ko bi mogao da tumači Lukasa, a koja bi glumica bila idealna za lik Sonje?

– Nemamo još nikakvih naznaka ni ideja, ali imamo već puno glumaca koji su se ponudili da igraju uopšte u seriji. Što se tiče mog lika, još nismo nikog planirali, jer ima tri perioda. Prvo moramo da nađemo nekog klinca koji će igrati prvih par epizoda, pa ćemo videti za dalje. Sonju niko ne će da igra, neće da bude u seriji.

pročitajte još

Neće se uopšte taj deo vašeg života naći na TV ekranu?

– Hoće, ali niko neće igrati Sonju, ni ona neće da igra sebe. Mislim da će se svaka scena završavati u ulazu u moj stan.

Kakav je utisak Sonji o knjizi i seriji?

– Nismo pričali o tome, niti ona misli da ću ja napraviti nešto što ne bi bilo dobro. Misli da je divno što pišem knjigu o sebi, a svakako sam maksimalno zaštitio sve svoje bližnje. Sebe ne, porodicu da.

Hoće li neko predstavljati vašu decu u seriji?

– Ne znam još da li ćemo eksponirati decu.

ATAImages/ Antonio Ahel

Kako ćete predstaviti svoj ljubavni život, ako se nijedna žena neće pojaviti?

– Ko kaže da nećemo da izmislimo nešto, to je u filmovima i serijama dozvoljeno. Treba da bude pitka i interesantna, dramatična i smešna. Ne mora da znači da će sve biti istina. “Kafana na Balkanu” će se zvati serija, a pitanje je da li ću se ja zvati Aca Lukas.

Kad smo kod tog velikog hita, Marko Bulat nam je nedavno ispričao da je ta pesma prvo njemu bila ponuđena, da mu je Grba ponudio ali pošto mu tad za album nije bila potrebna balada, odbio je i posle se pokajao.

24sedam/Goran Sivački

– On da snimi tu pesmu? Nijednu pesmu koju je Grba pravio nije ponudio Marku Bulatu pre nego što sam je ja čuo i nemoj da laže.

OTAC MI JE POVLAĐIVAO

Da li ste imali podršku roditelja u detinjstvu, pa i kasnije?

– Ja sam vrlo rano postao njima roditelj. Nisam mnogo sa roditeljima komunicirao o svom životu i poslu. Ja mnogo volim i mog pokojnog oca i majku, ali nisam neke spektakularne životne odluke donosio uz pomoć njih. Sada mene moja deca uče o nekim stvarima. To su za mene apstraktne stvari. Nisam imao od njih podršku, ali nisam imao ni sputavanja, a ne znam kako su mogli da mi daju podršku, valjda tako što su bili tu.

24sedam/Goran Sivački

Jeste li imali lepo detinjstvo?

– Relativno, kao i svi. Nisu bili strogi, u stvari majka je bila malo strožija od oca. On mi je sve povlađivao, ali sve pamtim kao lepo.

IŠAO BIH NA “EUROSONG”

Saša Mirković tvrdi da će probati da vas nagovori da se takmičite na Evroviziji. Kakve su šanse za to?

– Ako je to rekao Mirković i s obzirom na njegovo znanje iz te oblasti, ako bi on učestvovao u tome, nastupao bih. Toliko sam sve postigao i uradio da mi to generalno nije potrebno, ali ako odlučimo da radimo onda nas neću obrukati. Ali da me zastupa RTS i Olivera Kovačević i kompanija, ne bih otišao nikad.

Kada je javnost komentarisala pobedu Italijana da li jesu ili nisu koristili drogu, na društvenim mrežama se pominjalo da je Srbija trebalo vas da pošalje.

– Neću više da pričam o glupostima. Jesam li ja jedini čovek koji je govorio javno, zato što ima društvenu odgovornost u odnosu na sve ostale idiote koji je nemaju, o drogiranju. A ja sam rekao da me ne bi milioni dece koji drže moj poster u sobi kopiralo u onome što nije dobro. Pošto su svi rekli Lukas, hoćete da nabrojim ja koga bi mogli sve na konto toga da pošalju? A spisak je predugačak!

24sedam/Goran Sivački

Dopadaju li vam se nastup i pesma pobednika Evrovizije?

– Dopada mi se, sve je super, pogotovu što ja volim tu vrstu muzike. Vidim da se nešto i vraća. Po mom mišljenju su apsolutno najbolji bili, a ostali su svi bili mlaki.

Kakva li bi vaša pesma bila za Evroviziju?

– Ne znam, kad budemo počeli da razmišljamo o tome onda ćemo se ozbiljno “baciti” na to i biće odlično sigurno. To bih uradio isključivo zbog svoje zemlje, pogotovu što je Olivera Kovačević rekla da ovde nema pevača.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike