Princ Hari je od njega doživljavao torturu, a sada mu se javno izvinio: Bio sam pohlepan

25.11.2021

21:16

0

Privatni detektiv je priznao da je pravio velike greške u svojoj profesionalnoj karijeri i da nije znao gde je granica, pogotovo kada je u pitanju ovaj član kraljevske porodice

Princ Hari je od njega doživljavao torturu, a sada mu se javno izvinio: Bio sam pohlepan
Screenshot_7 - Copyright Printscreen/YouTube, Movies Vibes

U dokumentarcu pod nazivom "The Princes and the Press" koji istražuje odnose princa Vilijama i princa Harija sa medijima, privatni detektiv Gavin Burous izvinio se zbog svog ponašanja. Posebno se osvrnuo na princa Harija, prema kom je imao neprimerene poteze.

- U suštini, bio sam deo skupine ljudi koja mu je ukrala normalne tinejdžerske dane - priznao je Burous, koji je dodao da je medijska kultura ranih 2000-tih bila nemilosrdna. 

Printscreen/YouTube, Movies Vibes
 

On je otkrio kako su urednici medija nazivali princa Harija "novom Dajanom". Tada je na meti bila i Čelsi Dejvi, sa kojom je Hari bio u vezi šest godina sa prekidima, sve do 2011. godine.

- Hakovali smo im govornu poštu, nadzirali njen telefon i sve kanale komunikacije. Čelsi bi se hvalila svojim prijateljima kada je išla da se vidi sa njim - ispričao je detektiv.

Printscreen/YouTube, Movies Vibes
 

On je još otkrio da je kopao po Čelsinoj medicinskoj dokumentaciji, uključujući i informaciju za polno prenosive bolesti i pobačaj. 

Javno se Burous izvinio princu Hariju, a tvrdi da se tako ponašao iz pohlepe.

- Bio sam pohlepan, uživao u kokainu i živeo u stanju lažne veličine - rekao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike