Otac Megan Markl ponovo vređa: Hari ni kokoške ne bi mogao da sačuva!

05.11.2021

16:08

0

Polubrat vojvotkinje od Saseksa u rijalitiju otkrio nove detalje porodičnih odnosa

Otac Megan Markl ponovo vređa: Hari ni kokoške ne bi mogao da sačuva!
Megan Markl i princ Hari Profimedia - Copyright Profimedia

Porodica Megan Markl zateže konstantno odnose i iznosi prljav veš u javnost, pa su nove izjave njenog polubrata ponovo isplivale u javnost.

Dok se jedan dan javno izvinjava, drugi dan ponovno spominje Megan i Harija u negativnom kontekstu. Baš kad se mislilo da će se porodica vojvotkinje od Saseksa malo smiriti i prestati da je blati, stigla je nova prozivka. Naime, njen polubrat Tomas Markl Jr trenutno je u australskoj verziji rijalitija Big brother VIP te svakim danom sve više govori o Megan, ali i Hariju.

Naime, sada je izjavio da Meghanin otac, Tomas Markl, nije preveliki fan njenog supruga, iako ga nikada nije upoznao. Prema Tomasovim rečima, njegov otac nikada nije bio previše poverljiv prema zetu te mu ne bi dao ni da “čuva kokoške u dvorištu” koje uzgaja kraljevski par.

Profimedia
 

– Moj tata ga ne voli. Kaže da ne bi mogao da zaštiti ni one kokoške u njihovom dvorištu da treba - ispričao je vojvotkinjin polubrat. ukućanima u programu uživo.

 
Osim toga, dodao je da je njegov razdor sa slavnom polusestrom počeo kada je pisao palati, pitajući da li može da zaustavi paparace koji mu narušavaju privatnost. Ipak, nije dobio zadovoljavajući odgovor.

– Sve što sam dobio bilo je da sam daleka porodica i ne poznajem te ljude. To je sigurno došlo od Megan - rekao je on, iako se samo nekoliko dana pre javno izvinio Megan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike