On čuva Megan Markl, princa Harija i Tejlor Svift, a plaćaju ga 12.000 dolara dnevno! Ko je jaki Džimi? (FOTO)

29.09.2021

06:15

0

Visok i proćelav bivši policajac, nije skidao poznati par „sa oka", a svojevremeno se borio s progoniteljima koji su jednom prilikom upali i na pevačicin posed

On čuva Megan Markl, princa Harija i Tejlor Svift, a plaćaju ga 12.000 dolara dnevno! Ko je jaki Džimi? (FOTO)
Megan Markl i princ Hari Profimedia - Copyright Profimedia

Glava obezbeđenja Tejlor Svift, izvesni Džimi koji ima oko 50 godina, viđen je nedavno u Njujorku kako vozi Megan Markl i princa Harija, a svojevremeno se obračunavao sa progoniteljima koji su uspeli i da upadnu u pevačicin životni postor. Visok, proćelav i, kao takav, svakako već dovoljno upadljiv, prema pisanju stranih medija međutim - nije bio dovoljan i ipak ne radi sam. Stranu mu, naime, nije napuštao znatno niži, ali krupniji muškarac u četrdesetima, koji je ranije čuvao Sviftovu, konkretno tokom pojavljivanja na „Video Music Awards-u" 2019. godine.

Njegovo ime nije spominjano, niti je poznato da li je Tejlor Megan i Hariju „pozajmila" svoje obezbeđenje u Njujorku tokom „Global Citizen Festival-a" ili su ih oni sami „pikirali". 

Svaki dan, nova avantura!

Otkako Megan i Hari sami organizuju i plaćaju svoje obezbeđenje, javnosti je mnogo „zgodnije" da dođe do detalja - šta sve u stvari radi čovek koji čuva ličnost tog ranga. Dvojac je svakodnevno viđan ispred hotela u kom je par odsedao u Njujorku, u razgovoru sa ostalima iz velikog tima među kojima su bili i ljudi iz Ministarstva unutrašnje bezbednosti SAD... Ali i u korak sa Saseksima, gde god da oni išli. 

Džimi

Bodigard Džimi nekada je bio član NYPD-a (njujorške policije). Prema pisanju „Daily mail-a", sada živi u stanu od pet miliona dolara, preko puta penthausa Sviftove, koji košta 15 miliona. U njihovoj zgradi, inače, Orlando Blum takođe ima stan, ali Džimi ima kontrolu nad tim ko ulazi, izlazi, ima ključ uopšte... Pre šest godina naglasio je za „Rolingstoun" da „komšije već znaju šta je tu šta" i neki posebni detalji ih više i ne zanimaju toliko, kao kad se on tek pojavio. 

Tejlor Svift Profimedia
 

Sa druge strane, otkako je Megan ispričala Opri Vinfri u intervjuu da oni kao par, kao i njihov sin Arči, nemaju više pravo na kraljevsko obezbeđenje, do sada - oformili su kako jak, tako i papreno skup tim oko sebe. Met Fids, kolega bodigard, koji je nekada „bio zadužen" za Majkla Džeksona, objasnio je „kako u tom svetu stoje stvari", ali i koliko Džimi dobro prolazi, misleći na finansije. 

- Obezbeđenje koje su Megan i Hari imali u Njujorku je daleko jače on obezbeđenja kakvo su imale zvezde poput Džeksona ili nekog u tom rangu, ikad - počeo je da priča on za „Daily Star".

- Tajna služba. Predsednički tretman. Eto, tako nešto su njih dvoje imali - istakao je zatim, a za tim rečima „Mirror" je dodao verovanje da Saseksi dnevno „bace" na obezbeđenje i oko 12.000 dolara, otkad više nisu „pod kraljevskim krilom". 

- Nijedan dan ne liči na onaj predhodni. Mnogo toga se nedeljama, pa i mesecima unapred planira za ljude na tom nivou. Pritisak je ogroman, posebno još kad putuju, rizik takođe, ali i plata. Mnogo šta može da vas snađe, stalno menjate kape, šešire... - pričao je za „News.com.au" Sajmon Morgan, koji je nekada bio u timu obezbeđenja kraljevske porodice. 

Tejlor Svift sa Džimijem Profimedia
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike