Mišo Kovač ponovo hitno hospitalizovan, porodica strahuje od najgoreg

25.11.2021

17:52

0

Kolima Hitne pomoći je iz svog doma prevezen u bolnicu, gde mu je pružena pomoć

Mišo Kovač ponovo hitno hospitalizovan, porodica strahuje od najgoreg
miso - Copyright Printscreen Youtube

Pevač i muzičar Mišo Kovač, kako saznaju mediji, sinoć je opet završio u na bolničkom lečenju, pa je hitno hospitalizovan na Odeljenju za pulmologiju. Porodica i prijatelji su u strahu zbog  njega, te se plaše da se ne desi najgore.

Podsetimo, Mišo je još krajem oktobra završio u bolnici a nakon nekoliko dana doktori su doneli odluku da ga puste na kućno lečenje i na dalje preglede koji su bili neophodni kako bi bili sigurni u njegovo zdravlje. 

Printscreen HRT ,,Nedeljom u 2"
 

Međutim, Mišo je pre dva dana, kako prenose hrvatski mediji, imao povišenu temperauturu, koja ga je lomila iznutra, a tek juče uveče po njega su došla kola hitne pomoći u Strožanac. Mišo u stanu živi sa voljenom suprugom Lidijom, koji su iznajmili, gde su kola hitne pomoći i pristigla kako bi odmah hospitalizovala pevača. 

Kako je saopšteno, medicinsko osoblje i lekari sumnjaju da je upitanju upala pluća, ali da je početni stadijum. Mišo Kovač je svojevremeno testiran i na koronavirus, ali kako su saopštili, rezultati testa su pokazali da su i njegova supruga Lidija i on negativni na virus. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike