Viktor Živojinović raskinuo s devojkom?! Lepa Brena je otpratila sa Instagrama!

12.07.2021

21:05 >> 21:36

0

Autor: Marija Mitić

Poznati par je planirao venčanje i veliku svadbu za narednu godinu, a šta je uticalo da se posle dve godine veze rastanu, još uvek nije otkriveno

Viktor Živojinović raskinuo s devojkom?! Lepa Brena je otpratila sa Instagrama!
Copyright Viktor Živojinović i Sandra Miljaković ATAImages/Antonio Ahel

Sin Lepe Brene, Viktor Živojinović okončao je dvogodišnju vezu sa Sandrom Miljaković.

Naime, njihovih zajedničkih fotografija više nema, a Sandru je sa Instagrama “otpratila” Lepa Brena, sa kojom je bila u bliskim i, reklo bi se, prijateljskim odnosima.

Pročitajte još:

Lepa Brena ATAImages/Antonio Ahel

Sandra i Viktor su dve godine uživali u romansi, a lepu šminkerku svi su već uveliko nazivali Breninom snajom. Oni su i sami nedavno najavili venčanje i veilku svadbu za sledeću godinu.

–  Planiramo gala slavlje s 500 gostiju. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo naći veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu dok se potpuno ne smiri situacija s koronavirusom. Ali, Sandri i meni nije problem da sačekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku – rekao je Viktor jednom prilikom za Alo.

Instagram printscreen

Na Instagramu je ovaj par redovno objavljivao zajedničke snimke i slike sa luksuznih putovanja, a neretko je Sandra putovala sa celom porodicom Živojinović, kao što je to bio slučaj i nedavno, kad su svi porodično bili u Dubaiju.

Viktor Živojinović i Sandra Printscreen: Instagram/sandramiljakovic

I Lepa Brena imala je samo reči hvale za Sandru, koja se, kako se spekulisalo, i uselila u njihov porodični dom na Bežanijskoj kosi.

– Sandra je divna devojka i jako mi je drago kada vidim da se moji sinovi slažu sa izabranicama. Uvek sam ih učila da devojke trebaju da vole i poštuju, a vidim da je taj deo našeg vaspitanja urodio plodom, rekla je Brena nedavno za medije.

Podsetimo, prilikom intervjua za 24sedam, Viktor Živojinović nije krio koliko je zaljubljen u svoju izabranicu.

Antonio Ahel/ATAImages

– Sandra se odlično pokazala, ima ozbiljno znanje. Dolazi iz domaćinske porodice. Znate kako se kaže – sve se vidi šta su vas naučili otac i majka, a ona je pravi pokazatelj toga. Ona je malo starija od mene, školovana je… Neko misli da je ona tu iz koristi, a neko će reći “lepo im je, uživaju”. To je sve do ljudi. Ali, svakako se brzo adaptirala. Ubacili smo je u naš sistem.

Sandra i Viktor poslednji put su viđeni zajedno na korporacijskoj žurki “Grand” produkcije, povodom njene prodaje, kada je sve još uvek delovalo u redu. Šta je to što je ovaj par nagnalo na rastanak, još uvek nije poznato, dok Viktor nije odgovarao na naše pozive.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike