Haos na ročištu! Darko i Marina se svađali zbog alimentacije i starateljstva, sudija morala da reaguje!

25.11.2021

15:18

0

Letelo je perje jer je folker nameravao da daje manje novca nego što daje prvoj supruzi za ćerku Lorenu

Haos na ročištu! Darko i Marina se svađali zbog alimentacije i starateljstva, sudija morala da reaguje!
ATAImages/ Antonio Ahel, Printscreen Instagram

Darko Lazić i njegova nekadašnja verenica Marina Gagić sreli su se oči u oči u Osnovnom sudu u Rumi, gde je održano drugo ročište po njenoj tužbi za starateljstvo i alimentaciju.

Međutim, u sudnici je došlo do konflikta između bivših partnera koji nisu mogli da se dogovore oko visine alimentacije, ali i starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem.

- Marina je došla prva, a Darko je kasnio. Čim je ročište počelo došlo je do nesuglasica. Darko je odmah ustao i rekao kako on nema primanja i kako za dete može da izdvoji 25.000 dinara mesečno, čemu se usprotivila druga strana. Marinin advokat je istakao kako za prvo dete daje duplo više i da to nije u redu - govori izvor i dodaje:

ATAImages/ A.A.
 

- Na to je ustao Darko i rekao da Lorena živi u gradu i da je za dete koje živi u gradu potrebno i više novca što je Marinu totalno izrevoltiralo. U svom izlaganju ona je rekla kako je to sramno i kako neće dozvoliti da se ponižava njeno dete samo zato što živi na selu. Darko je na to ustao i rekao "Dobro, eto, mogu da dam 30.000" na šta mu je ona dobacila "nismo na pijaci pa da se cenkamo. U pitanju je tvoje dete" - završava izvor.

Izvor dalje navodi da je sudija prekinula ovu raspravu, ali na kratko, jer je nova usledila kada je na red došla tema starateljstva i model viđanja deteta.

Prema našim saznanjima, Marina je ostala pri stavu da Darko može sina da viđa u kontrolisanim uslovima dok se on tome protivio. Pred sudom je rekao kako se pred decom ne ponaša kao u javnosti i da im daje lep primer, što je Marina demantovala.

Printscreen/Instagram/gagic marina
 

Nakon dvočasovne rasprave sud je naložio novo ročište koje će se uskoro održati i prepustio Centru za socijalni rad u Rumi da odredi model viđanja budući da Marina i Darko ne mogu da međusobno dogovore.

Dok nakon ovog događaja Darko nije odgovarao na pozive, Marina je potvrdila navode:

- Istina je da je održano drugo ročište i da se pojavio. Sve što imam da izjavim je da neću odustati od borbe za starateljstvo. Šta da kažem, sve što radi ide njemu na dušu. Ne pokušava da ošteti mene nego svoje dete - izjavila je Marina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti