Barbara priznala da joj se pre Darka Lazića sviđao jedan naš pevač: Bila sam zaljubljena u njega!

18.11.2021

16:38

0

Autor: Marija Mitić

Iako pevačica tvrdi da je pre Darka nisu interesovali pevači, te da nijednog nije doživljavala kao potencijalnog partnera, stvari su bile drugačije kada je bila mlađa

Barbara priznala da joj se pre Darka Lazića sviđao jedan naš pevač: Bila sam zaljubljena u njega!
Barbara Bobak i Darko Lazić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Barbara Bobak dospela je u žižu javnosti otkako je u vezi sa Darkom Lazićem. Iako tvrdi da je pre Darka nisu interesovali pevači, te da nijednog nije doživljavala kao potencijalnog partnera, stvari su bile drugačije kada je bila mlađa.

Naime, Barbara je priznala da joj se sviđao jedan naš pevač u detinjstvu, a reč je o Jovanu Joci Stefanoviću.

Joca Stefanović ATAImages/Antonio Ahel
 

- Bila sam zaljubljena u Jocu Stefanovića. Darko je tada pobedio, pa sam stala da se slikam sa njim. Bila sam klinka, imala sam devet godina. Mislim da su bile sve devojčice zaljubljene u Jocu. Nisam Darka nikada pratila. Samo smo se zadesili na istom mestu i tada sam ga upoznala - priznala je pevačica.

- Jaoj! Ja sam tu bio nebitan - dodao  je Darko u jednoj emisiji i istakao da su on i Bobakova pre veze hteli samo da rade zajedno. Otkrio je i čime ga je osvojila.

- Barbara ima lepu energiju. Ženstvena je i dobar čovek. To mi je najvažnije. Lepo je vaspitana i iz normalne porodice - rekao je Darko.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Barbara je takođe istakla da nije pratila pevače i dešavanja na estradi, dok nije i sama postala deo nje.

- Ne znam zašto je ljudima teško da poveruju da sam ja osoba koja ne prati televiziju. Ne čitam ni novine. Meni su svi portali bili do skoro blokirani dok nisam u njima počela da se pojavljujem. Obaveštenja su me nervirala. Gledam smešne snimke na društvenim mrežama - rekla je Barbara Bobak u "Pulsu Srbije".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike