Niste dosad videli fotografije Darka Lazića dok je bio dete! Voleo je poseban stajling kao mali, a kilaža je tek iznenađujuća! (FOTO)

14.11.2021

08:15

0

Folkerova majka Branka Lazić otvorila je album sa uspomenama i otkrila kakav je njen naslednik bio kad se rodio, pa sve do puberteta

Niste dosad videli fotografije Darka Lazića dok je bio dete! Voleo je poseban stajling kao mali, a kilaža je tek iznenađujuća! (FOTO)
Copyright Printscreen Instagram/barba_bobak

Imidž Darka Lazića, otkako se pojavio na muzičkoj sceni, mnogo puta se menjao, a osim frizure, brade i stajlinga, često je varirao i sa kilažom. Nekada je bio i preterano gojazan, a trpeo je prozivke fanova gotovo koliko i danas kad je smakao više od 80 kilograma. A nije uvek imao problem sa kilažom. To dokazuju Lazićeve fotografije iz detinjstva, koje javnost dosad nije imala prilike da vidi.

Pevačeva majka Branka Lazić je u nedavnom intervjuu za 24sedam otkrila kakav je Darko bio kao dete, kakve je imao navike i šta je voleo, a dala nam je i fotografije od kad je njen sin bio beba, pa skoro do ulaska u „Zvezde Granda". Kako nam je rekla, prema bratu je uvek bio zaštitnički nastrojen, voleo je da ide na pecanje kao mali, a ono što je i Branka istakla kao zanimljiv detalj, jeste da je njen sin bio mršav kao dete.

Uz priču o nasledniku, priložila nam je i brojne fotografije iz Darkovog detinjstva, na kojima je uglavnom nasmejan, istina i mršav, a kao beba je bio mnogo sladak, dodaje ponosna majka. 

Možete primetiti da je Lazić kao mali nosio dužu kosu, bez harmonike nigde nije išao, a talenat za muziku nasledio je od oca. Iako ćete u prvi mah pomisliti da Darko neverovatno liči na majku, ona ipak ne misli tako i ističe da pevač i te kako liči na svog oca. 

Podsetimo, pevač je muku mučio sa viškom kilograma da bi se naposletku zbog zdravlja podvrgao operaciji smanjenja želudca, a zahvaljujući posebnom režimu ishrane i vežbama, Lazić se prepolovio i danas ima kilažu koju bi svi poželeli. 

U intervjuu za naš portal, Branka je ranije izjavila da je Darko kao mali često umeo da „hvata krivine“. 

- Kad god bismo stigli na njivu da radimo papriku, Darko bi uvek tražio da jede iako smo već jeli kući. Prvo nešto da pojedemo, pa da radimo (smeh). On i Dragan su jednom prilikom morali da nose kofere i istovaraju papriku u prikolicu. Njih dvojica su voleli da se takmiče ko će više da ponese. Uvek je ovaj mlađi morao da ponese više. Darko se malo izvlačio, ali dobro, to je bilo kad su bili deca. Nije bilo ljubomore među braćom, daleko od toga. Mi smo se uvek trudili da im dajemo podjednako. Suprug i ja smo se trudili da im uvek pružimo sve što treba, nije im nikada ništa falilo, ali Darko je uvek znao da izabere ono skuplje i kvalitetnije. Takav je i danas, ima svoj stav. Voli da nosi kvalitetnu i skupu garderobu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike