Tuga ne jenjava: Godinu dana od Tokanove smrti, a njegov poslednji snimak i dalje izaziva jezu (VIDEO)

24.11.2021

18:59

0

Bubnjar "Amadeus benda" preminuo je na današnji dan prošle godine od posledica koronavirusa

Tuga ne jenjava: Godinu dana od Tokanove smrti, a njegov poslednji snimak i dalje izaziva jezu (VIDEO)
Bojan Zlatanović Tokan - Copyright Instagram printscreen/tokandrums

Bojan Zlatanović Tokan, bubnjar "Amadeus benda", preminuo je pre godinu dana na današnji dan od posledica koronavirusa. Imao je samo 45 godina, a njegova smrt pogodila je kako njegove najbliže, tako i one koji su ga voleli i poštovali njegov lik i delo. 

Na ovaj tužan dan članovi benda su se prisetili Tokana, priznali koliko im nedostaje, a to su učinili i njegove komšije, prijatelji i svi oni koji su ga voleli. 

Posebnu pažnju i godinu dana kasnije privlači jedan od poslednjih snimaka benda, u kom Tokan pokazuje i svoje glasovne mogućnosti. On je izvodio pesmu "Kad me jednom ne bude" koju je u originalu otpevao Ljubiša Stojanović Luis. Mnoge je naziv pesme naježio, pogotovo što je te stihove otpevao nekoliko nedelja pred smrt.

"Kad me jednom ne bude, zauvek kada sklopim oči, kada se sa ovog sveta kao sneg istopim. Da li ćeš se setiti da sam tebe voleo, od velike ljubavi razboleo. Kad me jednom ne bude, kada nebo postanem, da li ću u tebi kao ljubav da ostanem..." - glase potresni stihovi, a snimak možete pogledati u nastavku.

- Bojan je umro od koronavirusa. U velikom smo šoku, ali moramo da ostanemo jaki i da ispratimo dostojanstveno sve. Nije bolovao od neke hronične bolesti. Bio je devet dana u KBC "Dragiše Mišović" i želim da se zahvalim svim lekarima koji su se neprekidno trudili da ga spasu. Dali su sve od sebe, ali ipak nisu uspeli. Bojan je bio najbolji bubnjar i nastaviće da živi kroz Amadeus bend – izjavio je njegov kolega Aca Stanimirović za 24sedam na dan kada je Tokan preminuo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike