Bojan Tasić Džaja prvi put nakon Tokanove smrti: Teško je nastaviti dalje bez njega

14.02.2021

09:24

0

Članovi Amadeus benda okupili su se nedavno i predstavili javnosti svog novog bubnjara, dva i po meseca nakon što ih je Bojan Zlatanović Tokan tragično napu

Bojan Tasić Džaja prvi put nakon Tokanove smrti: Teško je nastaviti dalje bez njega
Bojan Tasić Džaja - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Članovi “Amadeus benda” okupili su se nedavno i predstavili javnosti svog novog bubnjara, dva i po meseca nakon što ih je Bojan Zlatanović Tokan tragično napustio. Oni su upoznali javnost i sa novim gitaristom, jer je Milan Kordulup odlučio da krene svojim putem. Utiske o promenama ispričao je za medije Bojan Tasić Džaja, pevač popularnog benda, koji je najpre istakao da im je važno da sačuvaju uspomenu na Tokana, ali i da se zbog svoje publike što pre vrate na scenu.

– Ako neko Tokana najiskrenije i od srca žali, to je njegova porodica, ali i mi koji smo sve ove godine kao druga porodica. Ne smemo da stanemo ni zbog naše publike, koja nas prati 20 godina, a ni zbog Tokana, koji će živeti kroz nas i naše pesme. Svakodnevno se čujem sa njegovom suprugom, majkom, ocem… – rekao je Džaja za “Alo”, a zatim otkrio kakvi su mu utisci o novim kolegama.

Stara postava Amadeus benda ATAImages/Antonio Ahel

– Naš gitarista Milan, koji je sa nama bio 15 godina, napustio je bend iz nekih svojih razloga. Našeg novog bubnjara Igora Jeremića poznajemo već 10 godina. Teško je nastaviti dalje bez Tokana i Milana, međutim, mi smo profesionalci. Moramo da se vratimo zbog naše publike i naših porodica, i radićemo najbolje što umemo. Sve nam je to teško palo, ali pokušali smo da vanserijsku energiju koju je Tokan imao nadomestimo Igorom, koji se odlično uklopio – rekao je Džaja.

Pre dve decenije „Amadeus bend“, čini se, nije imao konkurenciju. Danas je puno bendova muškog sastava, međutim, Džaja kaže da njih niko ne ugrožava.

– Svako treba da se bori za svoje mesto pod suncem. Mi ostajemo verni svom stilu i prepoznatljivom zvuku, uz manje iskorake – kaže Džaja.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike