Amadeus bend ostao bez još jednog člana nakon 15 godina: Rastali smo se prijateljski

08.02.2021

19:38 >> 20:01

0

Milan Kordulup odlučio je da napusti svoj bend i okrene se drugom načinu života

Amadeus bend ostao bez još jednog člana nakon 15 godina: Rastali smo se prijateljski
Copyright Amadeus bend ATAImages/Antonio Ahel

Na društvenoj mreži Instagram, Milan Kordulup je milionski auditorijum obavestio o napuštanju Amadeus benda, a potom uputio zahvalnicu svojim kolegama sa kojima je sarađivao punih 15 godina.

– Dragi prijatelji, nakon 15 godina saradnje sa grupom „Amadeus”, došlo je vreme za rastanak.

Potpuno je normalno da u životu dodje trenutak kada se naše želje i vizije razlikuju, pa sam iz tih razloga i odlučio da je vreme da zatvorim ovo poglavlje i promenim putanju, a da momci iz benda nastave dalje bez mene.U avgustu 2005. godine dobio sam poziv da sviram i stvaram muziku sa najvećim bendom popularne muzike u našoj zemlji u tom trenutku.
Proteklih 15 godina prošlo je munjevito! Bilo je to jedno nezaboravno putovanje i svakako nešto što je ostavilo dosta toga u mom sećanju. Rado ću se prisećati svih anegdota, kontinenata, država i gradova koje smo prošli zajedno, teških trenutaka, ali najviše osmeha koji je retko kada silazio sa lica.
Veoma sam zahvalan svakom od momaka iz benda ponaosob, pošto sam imao prilike da od svakog ponešto naučim. Iskoristio bih priliku i da se zahvalim svim bivšim menadžerima i saradnicima grupe, svim tehničarima i vozačima, dragim ljudima bez kojih svakako ne bi uspeli nas petorica da izguramo sve ovo. Dosta toga je iza nas! Na kraju, ali nikako najmanje bitno-ogromno hvala publici! Najveće hvala Bratu Tokanu koji je i inicirao da dobijem poziv da sviram u bendu sada već davne 2005.  „Amadeusu” želim puno sreće i uspeha u daljem radu, još mnogo dobrih pesama i velikih koncerata!

Podsetmo, osim Milana, pre nekoliko meseci je Amadeus bend napustio i bubnjar Bojan Zlatanović Tokan, koji je preminuo 24. novembra. Posle nekoliko meseci, bend je našao adekvatnu zamenu za Tokana, a povodom ovoga oglasio se Aca Stanimirović za portal 24sedam.

– Amadeus je našao novog člana, kada je Tokan bubnjar umro, mi smo našli bubnjara, vrhunskog, ali on nije pevao, a nama je trebao taj glas. Tako da smo mi našli gitaristu koji peva, on se zove Stefan Jevđić. Mogu Vam reći da on peva isto kao pokojni Tokan i Boki. Milan je još ranije želeo da napustio bend, on se okreće drugom načinu života. Prijateljski smo se dogovorili da sačekamo da Amadeus nađe adekvatnu zamenu, stvarno smo se lepo rastali. Milan i ja smo baš malopre snimali bas gitaru za novu pesmu koju Amadeus izdaje – ispričao je Aca Stanimirović za 24sedam.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike