Tužan govor Ane Bekute u čast Marine Tucaković: Češće sam plakala nego što sam pevala poslednjih dana (FOTO/VIDEO)

24.11.2021

13:19

0

Autor: Marija Mitić

U čast Marini Tucaković, pevačica se prisetila saradnje sa pokojnim tekstopiscem, a i juče je držala govor povodom smrti Merime Njegomir

Tužan govor Ane Bekute u čast Marine Tucaković: Češće sam plakala nego što sam pevala poslednjih dana (FOTO/VIDEO)
Ana Bekuta na komemoraciji Marine Tucaković - Copyright ATAImages / Milan Maričić

Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 68. godini posle duge i teške bolesti, a u njenu čast danas je govorila na komemoraciji u Starom dvoru Skupštine grada Beograda pevačica Ana Bekuta. 

- Ovo je već treći put u 10 dana da govorim o nekome koga sam volela i koga više nema. Češće sam plakala nego što sam pevala poslednjih dana. Marina bi htela da je pominjemo bez patetike i plača. Promenila mi je život i karijeru, to nije floskula... Marina je poznavala ljudsku dušu u tančine, kao i moju. Počeli smo saradnju 1996 godine. Kod nje su pevači dolazili po svoju budućnost, po svoj hleb, razlog da živimo i pevamo - navela je Bekuta u potresnom govoru, koja je inače u strahu trenutno za svog partnera Milutina Mrkonjića, kome se lekari bore za život. Bekuta je poručila i koliko je estrada izgubila Marininim odlaskom.

- Njenim odlaskom je izgubila je cela Jugoslavija. Dirnula je daleka i nepoznata srca. Bila je beskrajno duhovita, šalila se i sa životom i sa smrću i sa bolešću. Dok god postoje koncerti, svadbe, proslave i radost, Marina će da živi - završila je ona.

Među prvima, osim supruga i sina, Aleksandra Radulovića Fute i Milana Radulovića Laće, na komemoraciju su došli Nataša Bekvalac, Dragana Mirković, Jelena Karleuša, Goran Stojićević Karamela, Žika i Jelena iz Zane, Ana Nikolić, Goga Sekulić, Jovana i Željko Joksimović...

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike