Komemoracija Marini Tucaković: Cela estrada u Skupštini grada, Futa i Laća neutešni (FOTO/VIDEO)

24.11.2021

12:36

0

Autor: Marija Mitić

U Stari dvor Skupštine grada Beograda prvi su stigli njeni suprug i sin

Komemoracija Marini Tucaković: Cela estrada u Skupštini grada, Futa i Laća neutešni (FOTO/VIDEO)
Screenshot_8 (1) - Copyright Printscreen Youtube Instagram

Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 68. godini posle duge i teške bolesti, a danas će biti održana komemoracija u njenu čast.

U Starom dvoru Skupštine grada Beograda okupljaju se Marinini prijatelji i saradnici, a među prvima su stigli njeni najmiliji, suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan Radulović Laća.

U crnom kaputu i ozbiljna došla je odmah zatim pevačica Nataša Bekvalac, koja je godinama sarađivala sa Tucakovićevom, Dragana Mirković, Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Goran Stojićević Karamela, Žika i Jelena iz Zane, Ana Nikolić, Goga Sekulić, Jovana i Željko Joksimović...

Kako je i najavio, za komemorativni skup, koji se održava skoro dva meseca od Marinine sahrane, Laća i Futa su slali pozivnice bez kojih niko ne može da prisustvuje događaju.

24sedam
 

- Memorijalni skup povodom nedavno preminule Marine Tucaković održaće se 24. novembra, u 14 sati, u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda, u ulici Dragoslava Jovanovića 2, kao što je već najavljeno. Upravo šaljemo pozivnice svim prijateljima, saradnicima i poštovaocima naše Marine. Bez pozivnice nije moguće prisustvovati skupu i molimo sve za malo strpljenja, kako slučajno ne bi nekoga izostavili - napisao je on, pa nastavio:

24sedam
 

- Ovo se, naravno, ne odnosi na medije, međutim, pored novinarskih akreditacija biće obavezan i digitalni sertifikat, s obzirom na epidemiološku situaciju i veliki broj ljudi na skupu. Ovaj dokument obavezan je za sve prisutne. Hvala svima koji će biti u mogućnosti da se odazovu našem pozivu da se na jedan svečan način prisetimo naše Marine Tucaković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike