Moj Mrka je jak, oporaviće se! Ana Bekuta ne želi da odbija nastupe zbog Mrkonjićevog zdravlja

21.11.2021

13:51

0

Pevačica je neprestano na vezi sa lekarima koji brinu o Milutinu na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje

Moj Mrka je jak, oporaviće se! Ana Bekuta ne želi da odbija nastupe zbog Mrkonjićevog zdravlja
ana bekuta tuzna ozbiljna ata (7) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pre nekoliko dana odjeknula je vest da se političar Milutin Mrkonjić bori za život na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu i na respiratoru je. Njegova partnerka, Ana Bekuta se do sada nije oglašavala o Mrkinom zdravstvenom stanju, ali duboko veruje da će se on oporaviti i izaći iz bolnice.

Kako je Bekuta imala zakazan nastup u sredu u srpskoj prestonici, menadžeri tog lokala su pokazali da se saosećaju sa pevačicom i njenom brigom za partnerom, te su joj ponudili da otkaže nastup, ali je ona to kategorično odbila, ističići da će se Mrkonjić oporaviti. 

ATAImages/ A.A.
 

- Ana u sredu ima zakazan nastup u jednom klubu u Beogradu. Menadžeri su je pitali da li želi da joj otkažu svirku zbog Milutinovog zdravstvenog stanja, a ona im je rekla da neće ni da čuje za to. „Moj Mrka će se oporaviti, jak je on. Biće dobro” - rekla im je Ana - kaže izvor Informera blizak pevačici.

Inače, Ana je stalno na telefonskoj vezi sa doktorima iz bolnice, koji je informišu o zdravlju njenog partnera sa kojim je skoro devet godina u ljubavnoj vezi, a novinarske ekipe koje su bile na adresi gde žive Bekuta i Mrka saznaju da pevačica danima nije izlazila iz stana. 

Mrkonjić je, kako su ranije rekli lekari u ovoj ustanovi, u izuzetno teškom, zapravo kritičnom zdravstvenom stanju, zbog popuštanja srčanog mišića. 

Podsetimo, on je početkom meseca završio na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu mesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike