"Da ona ne bi brinula odande...": Sin Marine Tucaković otkrio koje obećanje je dao majci pred smrt

18.11.2021

19:35

0

Autor: Marija Mitić

- Nema šanse da sebi dam obećanje i da ga održim - kaže Radulović

"Da ona ne bi brinula odande...": Sin Marine Tucaković otkrio koje obećanje je dao majci pred smrt
Milan Laća Radulović i Marina Tucaković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tekstopisac Milan ‒ Laća Radulović, sin legendarne autorke Marine Tucaković, otkrio je da je svojoj majci dao obećanje koje planira da održi.

Naime, Laća, koji se nije često oglašavao za medije nakon smrti majke, otkrio je sada da joj je za života obećao da neće klonuti duhom.

- Imam obećanje mojoj majci, da ću da budem sve bolji i bolji, da ona ne bi brinula odande - rekao je Laća drhtavim glasom za Hello i dodao:

Milan Laća Radulović, Printscreen/Youtube/Tvrda prica
 

 - Obećanje je to da, prosto, ne želim da izgubim nadu u život.

On je takođe otkiro više i o velikom koraku koji će napraviti 1. decembra.

- Drugarici sam obećao da 1. decembra upisujem vožnju. Nema šanse da sebi dam obećanje i da ga održim. Trenutno živim na relaciji Beograd - Novi Sad. Tako mi više prija. Beograd nije više ono što je bio - rekao je Radulović za pomenuti list.

Podsetimo, komemoracija Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra, održaće se 24. novembra u Starom dvoru.

 - Memorijalni skup povodom nedavno preminule Marine Tucaković održaće se 24. novembra, u 14 časova, u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda, u ulici Dragoslava Jovanovića 2, kao što je već najavljeno - napisao je Laća danas na Tviteru, pa dodao:

- Upravo šaljemo pozivnice svim prijateljima, saradnicima i poštovaocima naše Marine. Bez pozivnice nije moguće prisustvovati skupu i molimo sve za malo strpljenja, kako slučajno ne bi nekoga izostavili. Ovo se, naravno, ne odnosi na medije, medjutim, pored novinarskih akreditacija biće obavezan i digitalni sertifikat, s obzirom na epidemiološku situaciju i veliki broj ljudi na skupu. Ovaj dokument obavezan je za sve prisutne. Hvala svima koji će biti u mogućnosti da se odazovu našem pozivu da se na jedan svečan način prisetimo naše Marine Tucaković, porodica Tucaković - Radulović - 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike