Za Edija Redmejna je ovo velika greška?! Posle šest godina tišine, ispričao šta mu je na duši!

24.11.2021

07:15

0

„U koži" čuvene Lili Elbe pokrenuo je razne priče, ali smatra da možda on nije trebalo da bude taj koji će tako nešto da učini

Za Edija Redmejna je ovo velika greška?! Posle šest godina tišine, ispričao šta mu je na duši!
Edi Redmejn Profimedia - Copyright Profimedia

Glumac Edi Redmejn je godinama vredno radio i s puno pažnje koračao ka samim zvezdama, ali kako priznaje posle čak šest godina ćutanja, „Dankinja" je - možda bila greška. Kao glavni akter, „u koži" čuvene Lili Elbe koja je bila jedna od prvih koja se podvrgla operaciji promene pola 1930, mnoge je oduševio.

Ipak, danas, tu ponudu - ne bi prihvatio. U razgovoru za „The Sunday Times" naglasio je da je i tada imao dobre namere, te da ništa nije prepustio slučaju spremajući se, ali su mu raznolike reakcije, posebno one oštre i negativne teško pale, na koje niti je, niti sada može da utiče.

Profimedia
 

- To je bila greška. Kad su takve stvari u pitanju, inače, mnogi su oni kojima se ne daje pravo glasa. A mora da postoji neki balans. Svakako, ne preostaje nam ništa nego da nastavimo s brojnim debatama - ispričao je glumac, kog su još onda napali što je baš on „oživeo" Lili, a da, između ostalog, s pričom privatno nema nikakve veze.

Kako su dani odmicali, negativni komentari su postajali sve tiši, ali jedno je ostalo - industrija treba da otvori svoja vrata transrodnim osobama, koje bi ovakve uloge možda bolje približile publici. Edi, inače, smatra da svaki glumac, ukoliko je dobar, može sve, te da bi i transrodne osobe danas-sutra komotno mogle da tumače uloge heteroseksualaca.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike