"Jutros nije ruža procvetala...": Čitulje pune emotivnih poruka za Merimu Njegomir (FOTO)

23.11.2021

10:57

0

Među onima koji su se oprostili od poznate pevačice su i predsednik Srbije Aleksandar Vučič, PGP RTS, Ekstra Nena, biznismen Duško Knežević i mnogi drugi

"Jutros nije ruža procvetala...": Čitulje pune emotivnih poruka za Merimu Njegomir (FOTO)
merima - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Merima Njegomir preminula je u subotu, 20. novembra, u 69. godini nakon kraće bolesti.

Čuvena pevačica je pored svojih vanvremenskih pesama iza sebe ostavila četvoro dece i četvoro unučadi.  Mnogi poznati oprostili su se od pevačice emotivnim rečima, a neki od njih poslednji pozdrav uputili su i putem čitulja u dnevnim novinama. 

Među onima koji su se oprostili od poznate pevačice su i predsednik Srbije Aleksandar Vučič, PGP RTS, Ekstra Nena, biznismen Duško Knežević i mnogi drugi. 

- Poslednji pozdrav dragoj Merimi - piše u čitulji koju je dao predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 

Biznismen Duško Knežević od Merime se oprostio emotivnom porukom. 

- Za toplu i nežnu divu narodne muzike vežu me brojne uspomene i nezaboravni trenuci druženja i porodičnih slavlja koje je obogaćivala anđeoskim glasom koji je budio najlepše emocije - napisao je između ostalog on. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Jutros nije ruža procvetala, napustile su nas zelene oči, nismo dočekali da još jednom zaškripi kapija, da nas vino opije i da kraj Ivanovih korita, zbog tebe, za samo jednu reč, staviš ruzmarin da nam večno miriše, jer otišla je - piše u čitulji koju je dala pevačica Ekstra Nena. 

Sahrana pevačice narodne muzike održaće se danas u 14.30 na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, a opelo počinje u 14 časova.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike