Porok „vuče" od 15. godine, ima brata blizanca: Hit detalji koje niste znali o Skarlet Johanson!

22.11.2021

18:05

0

Glumica danas važi za jednu od najtalentovanijih, ali i najlepših žena na svetu, koja mami poglede gde god da se pojavi

Porok „vuče" od 15. godine, ima brata blizanca: Hit detalji koje niste znali o Skarlet Johanson!
Skarlet Johanson Profimedia - Copyright Profimedia

Skarlet Johanson danas, 22. novembra, proslavlja 37. rođendan.

Jedna od najpopularnijih glumica živi pod svetlima reflektora već dugi niz godina, ali pojedine stvari iz njene privatnosti su i dalje nepoznanica. Iz tog razloga (a njoj u čast) predstavljamo vam listu od pet njenih najzanimljivijih „crta" o kojima se do sada veoma malo pisalo.

Tri minuta starija

Skarlet ima brata blizanca, kom je ime Hanter. Od njega je starija tri minuta, ali je on njoj uvek bio idol. Njih dvoje su najbliži od svih i često su jedno drugom najveći oslonac. Inače, zvezda ima i stariju sestru Vanesu, brata Adrijana, te polubrata Kristijana, iz tatinog prvog braka.

Profimedia
 

„Sam svoj majstor"

Još od malih nogu, žarko je želela da postane glumica. Šta više, sama se i pripremala za sve što taj posao sa sobom nosi. U jednom trenutku, imala je običaj da stoji pred ogledalom i gleda samoj sebi u oči dok ne zaplače, kako bi „naučila da pusti suzu kad god da joj se to kaže".

Profimedia
 

Strahovi

Danas poznatu akterku brojnih ostvarenja malo šta može da „istera iz čarapa". Prema sopstvenim rečima, gnuša se samo ptica i bubašvaba.

Poroci

Johansonovu dugo krasi dublji glas, a „na tom je tonu i radila" tako što se okrenula duvanu još s 15 godina. Kao i većina dugogodišnjih pušača, teško joj je da ih se odrekne.

Osim toga, narodski rečeno - sir bi i u supu dodala! To joj, međutim, stvara neke druge probleme. Generalno, daje sve od sebe za dobro zdravlje i liniju, a sir je često na ivici da joj to upropasti, navode strani mediji.

Profimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike