Sve o pomirenju Skarlet Johanson sa „Diznijem": Tužila za milione, a sad jedva čeka buduću saradnju?

01.10.2021

18:01

0

Glumica je posle ostvarenja „Crna udovica" optužila kompaniju da je namerno prekršila sklopljeni ugovor i finansijski je ozbiljno oštetila, međutim posle brojnih i javnih prepirki - nagodili su se van suda

Sve o pomirenju Skarlet Johanson sa „Diznijem": Tužila za milione, a sad jedva čeka buduću saradnju?
Skarlet Johanson - Copyright Profimedia

Skarlet Johanson podigla je tužbu protiv „Diznija" po izlasku „Crne udovice" kad je film, pored toga što je bio u bioskopima - pušten i na „Disney+" platformu. Njeni advokati su tvrdili kako je glumica zbog toga izgubila milione i mediji su zatim često prenosili njihove javne prepirke, da bi sada, prema najnovijim saznanjima, zaraćene strane uspele da se nagode van suda.

Detalji

Glumica je kompaniju tužila u julu, posle tvrdnji da ju je njihova strategija finansijski oštetila. To što je osvratenje pušteno i na „Disney+" nikako joj se nije dopadalo i bila je gotovo na sve spremna, ne bi li isterala pravdu.

Sada, Skarlet se, kao i „Disney", oglasila akonto nagodbe koja se desila van suda, međutim niko od navedenih nije otkrio detalje koji su doveli do ovakvog zaključenja čitave priče. Planovi za budućnost poznate glumice, međutim, prilično su iznenadili javnost. Prema pisanju „Mirror-a", ona sada jedva čeka da nastavi saradnju s kompanijom koju je tužila, kao da se nikad ništa nije desilo.

Skarlet johanson Profimedia
 

- Srećna sam što smo izgladili stvar. Jako sam ponosna na sve što smo do sada uradili zajedno i zaista uživam u kreativnoj vezi koju imam s (njihovim) timom. Jedva čekam da ponovo sarađujemo u narednom periodu - prenose tamošnji mediji njene reči.

- Cenimo njen doprinos i takođe jedva čekamo da ponovo radimo zajedno - dodao je Alan Bergman iz „Diznijevog" studija.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike