Rajan Rejnolds o porodici i deci: Nisam ni sanjao da ću imati tri ćerke!

15.11.2020

10:36

0

Glumac je najmlađi od četvorice braće, te je istakao da nije sebe mogao da zamisli u potpuno ženskom okruženju

Rajan Rejnolds o porodici i deci: Nisam ni sanjao da ću imati tri ćerke!
Copyright Profimedia

Rajan Rejnolds važi za zavodnika u Holivudu, ali nije ni sanjao da će jednog dana postati otac tri ćerke – Beti, Ines i Džejms, koje je dobio u braku sa Blejk Lajvli.

Bračni par venčao se 2012. godine, a glumac je dve godine ranije raskinuo vezu sa Skarlet Johanson. U intervjuu koji je nedavno dao za strane medije, izrazio je oduševljenje svojim porodičnim gnezdom, a zatim ispričao koliko ih voli svoju ulogu.

– Mnogo volim što sam otac devojčica. Imam tri ćerke, a nisam mogao ni da se zamislim u takvoj situaciji. Ja sam iz porodice dečaka, imam tri starija brata. Najmlađi sam od četvorice, tako da je za mene to što imam tri ćerke kao rolerkoster. Svaka sekunda mi je važna i obožavam je – objasnio je Rajan za E!Online, govoreći o životu i braku sa Blejk Lajvli.

Svojeveremno, Rajan je bio u vezi sa Alanis Moriset, a prema pisanju stranih medija, sa Blejk se upoznao dok je bio u jednoj romansi, a i ona je tada bila zauzeta. Taj “dabl dejt” su završili tako što su sve vreme pričali Rejnolds i Lajvli i lepo se provodili, a njihovi partneri okrenuli su se na kraju jedno drugom.

Pročitajte još:

Mišel Fajfer slavi 27 godina braka: Crno vino, osmeh i zagrljaj (FOTO)

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike