Razlog zašto sestra Merime Njegomir neće biti na pevačicinoj sahrani

22.11.2021

16:37

0

Autor: Marija Mitić

Zdravstveno stanje Nine Pavić je loše i, navodno, nalazi se u bolnici

Razlog zašto sestra Merime Njegomir neće biti na pevačicinoj sahrani
Merima Njegomir - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Merima Njegomir napustila nas je u subotu 20. novembra u 69. godini. Zbog njene iznenadne smrti zanemela je estrada, a članovi porodice su neutešni. 

Oglasivši se na društvenim mrežama, njena rođena sestra Nina Pavić je u potresnoj poruci istakla koliko joj je teško da se oprosti od nje. Inače, ona neće prisustvovati pevačicinoj sahrani, prema pisanju „Grand onlajna" zbog narušenog zdravlja. Navodno, ona se nalazi i na bolničkom lečenju.

Printscreen Youtube/ nikadnijekasno
 

- Nas dve, jedna majka, jedno srce. Jedna polovina srca je prestala da kuca. Sutra će se svi oprostiti od tebe, ja neću, ne želim, ne mogu. Sve dok i ova druga polovina ne prestane da kuca - poručila je Nina, nakon čega su se nizale poruke podrške i saučešća.

Podsećanja radi, porodica pevačice je u zvaničnom saopštenju otkrila mesto i vreme sahrane, kao i komemoracije.

- Sa neizmernom tugom i bolom, obaveštavamo rodbinu, brojne prijatelje i poštovaoce, da je naša draga majka i baka, Merima Njegomir, preminula 20.11.2021. godine. Komemoracija će se održati u zgradi Radio Beograda u Kamenoj sali 23.11.2021. godine u 11.00. Izjave saučešća porodica ce primati istoga dana u Crkvi Svetog Nikole, na Novom groblju u Beogradu od 12.30. Opelo počinje u 14.00 časova, nakon čega ćemo našu Merimu ispratiti do Aleje zaslužnih građana. Neutešna porodica - piše u saopštenju. 

 Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike